Autor Tema: Odg: Sistem za lako i brzo skidanje sajli daljinskih komandi - stop kradji  (Pročitano 8718 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zankiki

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
  • Dunav oko Novog Sada
    • Marissa
  • Brod tip: Pasaat 735
  • Marina: Plavi Dunavac, Novi Sad
  • Veličina: 8.65
Odg: Sistem za lako i brzo skidanje sajli daljinskih komandi - stop kradji
« Odgovor #15 poslato: 07, 02, 2014, 08:37:37 pre podne »
A ja bih ga ostavio na camcu i tri noci zaredom strazario...bem ga ako bi bilo vise kradja

Dok sam čitao ovo od početka upravo sam o tome razmišljao... Dočekao bih ka kad-tad!  tamburanje

Van mreže maverick

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #16 poslato: 07, 02, 2014, 14:22:55 posle podne »
Da ne idemo u off ali ebo bi im kevu...ali mislim da ima nacina da se motor zavari, ustvari da se zavare sigurnosni vijci i da je kradja gotovo ne moguca...osim da ukrade sve skupa s čamcem...a nosanje motora ako ides cesto na vodu je najgora solucija , ipak i sajle s onim plasticnim zavrsetcima nisu bas za stalna skidanja....

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • Krapolovac
« Odgovor #17 poslato: 07, 02, 2014, 14:46:15 posle podne »
 Ma lopov nece da dodje kad ga ti cekas... Doci ce kad si ti na poslu,u kafani,u krevetu...  jh Jedan ce da prati tvoje kretanje a drugi dvojica da rade radnju... Na Skadarskom jezeru je problem sto marine uopste NE POSTOJE,NEMA IH... Ustvari ima na Plavnici ali ti niko ne odgovara za plovilo,nema nocnog cuvara ,ima video nadzor koji nije u funkciji.. .... Samo sto stiti od nevremena i talasa...