Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Grcke marine , cene i slicno...
Kapetan:
--- Citat: nauticant 25, 01, 2014, 19:32:43 posle podne ---... a jesu li te krivincine od 180 pod usponom ?
--- Kraj citata ---
samo u jednom pravcu, inace je u pitanju cista nizbrdica !
bacio sam ti PP
neptun:
Pozdrav,
Ja sam prosle godine vukao jedrilicu u
volos pa jedrio po sporadama.
Moj brod je 7m.
Tako da imam sve informacije oko toga. Sto se tice puta nije strasno. I taj mali deo gde nije auto put, nije ni malo problem. Put je sirok i usponi nisu veliki. Jedino 10 km pred samim volosom ima jedan deo losijeg puta, ali sve je ravno. Nije problem ni ulazak u grad, pravo se izadje na obalu.
Imam informacije iz gomile lucica iz celog tog akvatorija, plovio sam 20 dana prosle god.
Pa ako vas zanima....
Kapetan:
--- Citat: neptun 17, 03, 2014, 17:12:38 posle podne ---Pa ako vas zanima....
--- Kraj citata ---
jok brate, ovo je forum posvecen ljubiteljima bonsai drveca i joge....
rokaj bre pisi ! :)
ladjaVlajko:
--- Citat: Kapetan 17, 03, 2014, 20:45:21 posle podne ---
jok brate, ovo je forum posvecen ljubiteljima bonsai drveca i joge....
rokaj bre pisi ! :)
--- Kraj citata ---
Nisam bas poznavalac bonsaija, ali sam ljubitelj joge.
neptun:
Dal si bio u onom jedrilicarskom klubu gde ima kran za manje brodove i rampa. U Volosu.
Ja tamo nisam nasao nikog, pa sam platio autokran. Tu sam napravio glupost ,trebalo je ranije da stignem u Volos, a ja stigao predvece i onda sam morao da prihvatim taj autokran. Koji je bio bas profi, al mislim da me je malo odrao. Slikao sam vrata od tog jedrilicatskog kluba, sa brojevima telefona,pa ako se dole nosi brod najbolje je zvati i u napred dogovoriti.
Inace Volos nema pravu marinu, malo je to problem ,nema tus u celom gradu. Voda i gorivo nisu problem. Meni nesto i ne treba neka posebna marina,ali sam ocekivao to u volosu.
Najbolje je brisati odmah do prvog mesta sa plazom i vezom sto je 5 milja jugoistocno. Mislim da se mesto zove Agria. U volosu se vez ne placa, kao i na ostalim mestima, ali i nema nigde prava marina u zalivu i na sporadama.
Postavicu ovu sliku vrata vec..
....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju