Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Grcke marine , cene i slicno...

(1/4) > >>

Kapetan:
U predhodnih par dana sam vreme provodio po raznim marinama u Voloskom zalivu ... Ukratko ...

Vecina marina je BESPLATNA... placa se samo struja i voda i to ako ih koristite... Postoje i stalna mesta za koja nisam skapirao kako se dobijaju

Zimovnik za 40 feeta (oko 12 metara) je 750 evra za 6 meseci na suvom sa jednim vadjenjem i spustanjem..

Evo i malo slika...

Kapetan:

--- Citat: Kapetan  24, 01, 2014, 23:08:45 posle podne ---U predhodnih par dana sam vreme provodio po raznim marinama u Voloslom zalivu ... Ukratko ...

Vecina marina je BESPLATNA... placa se samo struja i voda i to ako ih koristite... Postoje i stalna mesta za koja nisam skapirao kako se dobijaju

Zimovnik za 40 feeta (oko 12 metara) je 750 evra za 6 meseci na suvom sa jednim vadjenjem i spustanjem..

Evo i malo slika...

--- Kraj citata ---

Kapetan:
a cini mi se da ima i nasih na stalnom vezu  k5

nauticant:
Ako sam dobro razumeo Kapetane, ti se upravo vratio iz Volosa ?  A moja opcija za za ovo leto verovatno Volos i taj akvatorij, kakva slucajnost. Adje da planiramo neko pice i pricu kad imas vremena, ovaj vikend il kako ti odgovara

pozdr

Kapetan:
kod mene je jos sve u fazi planiranja... gledao sam neki brod dole, povezivao se sto sa nasima koji zive dole sto sa grcima koji su rodbinski povezani sa nasima :)
ako sve bude kako treba moze da se desi da i ja provedme leto u tom akavtorijumu ...

ajd da ja vidim sta i kako pa cemo lako sesti i dogovoriti se :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju