E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Beograd na vodi - kometari članova
broker975fx:
Nije mesto politici ali zbog velike cenzure medija mislim da građani nisu upoznati sa inicijativom političke opcije koja će biti moj izbor na predstojećim izborima, siguran sam da ćemo biti veliko otkrovljenje jer jeste SVEjeDNO
http://www.jestesvejedno.org/
cira58:
Beograd na vodi ? A gde je sada ? Ja sam na savi ranije u marini Wajs drzao camac. A onda pocese sa okupacijom obale i divljim gradnjama da zauzimaju obalu. Kako sadasnji predsednik pa do sitne boranije. Meni i slicnima ostade smo sava bez obala. Krenem na pecanje, od marine Wajs i da bi se vezao za obalu moram proci ostruznicki most. Jebes pecanje. Trazeci nekakav izlaz, napustim marinu Wajs i odem u marinu KARABURMA. Jesu uslovi losi, prljava voda al bar nema ko zvocati kad se vezujes za obalu. I kakav Beograd na vodi ? Pa prvo resite problem cukarice, karaburme, priobalja. Obala ne sme biti privatna, ona treba biti dostupna svima nama. Smesno. DEDA MRAZ NE POSTOJI.
igorbos:
--- Citat: cira 58 10, 03, 2014, 09:44:42 pre podne ---Beograd na vodi ? A gde je sada ? Ja sam na savi ranije u marini Wajs drzao camac. A onda pocese sa okupacijom obale i divljim gradnjama da zauzimaju obalu. Kako sadasnji predsednik pa do sitne boranije. Meni i slicnima ostade smo sava bez obala. Krenem na pecanje, od marine Wajs i da bi se vezao za obalu moram proci ostruznicki most. Jebes pecanje. Trazeci nekakav izlaz, napustim marinu Wajs i odem u marinu KARABURMA. Jesu uslovi losi, prljava voda al bar nema ko zvocati kad se vezujes za obalu. I kakav Beograd na vodi ? Pa prvo resite problem cukarice, karaburme, priobalja. Obala ne sme biti privatna, ona treba biti dostupna svima nama. Smesno. DEDA MRAZ NE POSTOJI.
--- Kraj citata ---
I Čak Noris,nazalost,postoji samo na filmu...kao i Deda Mraz...jos Milos Obrenovic je pokusavao poredjenjima sa domacim zivotinjama al...dzaba.... no125 56568 7645218764198
CIVIJA:
Slazem se sa Cirom, Beograd je na vodi da ne moze vise. Sledece je Beograd POD VODOM
Kapetan:
ja sam za to da priobalje moze biti privatno (mozda polu privatno?), ali na rubnim podrucjima grada i tako da ne narusava izgled ... i ako vec hoces tamo pored taxe koja mora da bude po usima moras da ima i neki licni doprinos drutvu ...
bila je neka tema o tome...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju