E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Beograd na vodi - kometari članova

<< < (5/11) > >>

Mezija:
Verovatno ce taj pesacki most moci da se podize npr. hidraulikom zajedno sa tom raketom
Mada mislim da u Novom Sadu imaju problem sa zeleznickim mostom a imace i sa ovim novim tzv Zezeljevim,
neznam kako prolaze ispod i po normalnom vodostaju

Bucho:
Samo se vi podsmevajte, ima  sve to da urade i pride fabrika cipova. I sve to je manje od onih 200 milijardi evra investicija koje su obecali u kampanji. Ima hleb da bude cak i po dinar i po, samo da poklonimo seiku dve tri hiljade hektara i dok prodju izbori u martu. Dok je ovaca ima i vunenih dzempera.

deda:
http://www.kurir-info.rs/vucic-postovacemo-zakon-ali-i-tudih-tri-milijarde-evra-clanak-1188041

U prevodu : Ko vas  .....biiiiippp ...... , ja cu da poklonim seiku  pola Beograda ! E zemljo moja ! Mada , glasali ste pa sada gledajte !!

Kapetan:
nece u socijalizam a drzi se Titove "ne mozemo se drzati zakona ko pijan plota"... al narod ima pileci mozak...

STG:
Kule,kazina,poljoprivreda,recni saobracaj,Lidl,Mercedes,fabrike cipova i jos svasta nesto...svemu tome je mesto na TV ekranima,a ne u nasim raspravama,tu cu bez i malo zadrske svrstati i cuveni projekat "Beograd na vodi",prvi put pomenut pre ko zna koliko godina i bas ove godine,tj do kraja godine pocinje gradnja ili sta vec...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju