Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Akumulatorska šrafilica

<< < (2/3) > >>

sloba72:

--- Citat: Arsa  08, 01, 2014, 15:50:36 posle podne ---Skoro tri godine posedujem aku šrafilicu marke Einhell (na slici).

To je, u suštini, amaterski alat ali do sada se pokazala sasvim dobro za ono što meni treba.

Međutim u poslednje vreme imam problem sa obe baterije. Naime, i kada ne koristim šrafilicu, isprazne za nekoliko sati.

Ne bih da kupujem novu šrafilicu pa me zanima da li bi se isplatila zamena ovih baterija i gde se mogu kupiti po najpovoljnijoj ceni.

--- Kraj citata ---

Arso imate kod Kalenic pijace radnju koja prodaje sve vrste baterija, pitao sam oni servisiraju. Radnja (malo veci kiosk) se nalazi 10-ak metara pre ulaska na parking.

zica:
Arso druže to se ne isplati jedna baterija košta 300 din jedan elemenat  a ti odes u enhelovu prodavnicu surčinski put daš tu bušilicu malo doplatiš i uzmeš novu jeftinije prođeš uzmeš sa dve baterije.

Zoran:
Arso NB buvljak treci red prema savi,treca cetvrta tezga sa baterijama.Ljudi to vrlo korektno menjaju.Ja sam
menjao na rucnoj stanici.

taxi:
ustanicka 244 bateri shop menjaju ali mislim da je ne isplativo ja menjao skupo i baterije kratko  trajale doduse pre neku godinu

budens72:
ja imam takvu ali 14.4 V, i povezao sam je kablom sa stipaljkama na akumulator na čamcu i koristim je za intervencije na čamcu... radi odlično iako je 14.4 V njena baterija

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju