Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Akumulatorska šrafilica

<< < (3/3)

jedar:
Jednom davno na niskom buvljaku sam sreo lika koji popravlja sve vrste baterija pa cak i od mobilnih telefona..
A popravljao je i stare patike, pa budu pa skoro ko nove...tako da nista nije nemoguce.

Neko je gore smopenuo da je to slabija klasa srafilica.. i tako je a sve baterije pa i akumulatori su u garanciji najvise 2 godine , koliko u stvari i moze da izdrzi...
Ja koristim sve moguce vrste alata, (profesionalno imam gradjevinsku firmu)ali i na najskupljim na baterije tesko da izcupas 3 godine garancije, dok sam recimo skoro za automatsku pusku srafilicu Makita dobio 8 godina garancije...
Kralj svih alata je Festool, pa i oni ne daju vise od 3 god na baterije...
Mislim da ce najjeftinije da ti bude da kupis novu a tu uvalis nekom ko razmisljha bas tako da prodje jeftinije a u stvari je skuplje...

petar_kozic:
Arso, ovo sto ti je Zole rekao. To je triax ili ti sve baterije firma. Oni ce ti i zameniti i srediti. Ili preko neta da porucis od Kineza samo baterije.

Sent from my C1505 using Tapatalk

Arsa:
LJudi hvala svima na brzim i dobrim odgovorima.  hi

Svakako razmišljam o prepakivanju postojećih, kvalitetnijim baterijama, ali to nije tako hitna stvar. Za sada imam dovoljno vaših instrukcija i vremena da polako sve opcije razmotrim pa onda uradim kako odlučim.

Nije ovo ništa hitno, već sam samo hteo da nešto petljam ovih dana dok prođu praznici i vratim se u normalni ritam.  114

petar_kozic:
Proverio sam. U triax-u ili ti svebaterije.net

Baterija 1.2V Ni-Cd jace od ovih 2000mAh su 250,00 din / kom.

jedar:
A ako je i to mnogo ati brate sam uradi a evo i kako

http://www.instructables.com/id/Rebuild-an-18v-drill-pack-for-15-bucks/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju