Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Nekome je danas rodjendan !

<< < (29/123) > >>

Bakara:
Eh, lepo je čuti reči utehe za nas sa malom decom :D
Nego, imate li rešenje za grejanje u kamp prikolici?

LSI:

--- Citat: Bakara  26, 09, 2017, 20:46:33 posle podne ---Eh, lepo je čuti reči utehe za nas sa malom decom :D
Nego, imate li rešenje za grejanje u kamp prikolici?

--- Kraj citata ---

Приколица има грејалицу на гас али има и нешто што још нисам "прокљувио".

Видим да има један кабел који стоји испод две утичнице - може да се утакне и у једну и у другу.
На једној пише "Wandplatte".
На другој пише "Bodenmatte".

Једно би значило нешто у зиду, а друго - нешто у поду!

Питам се да то нису неки грејачи монтирани у страницама и у поду приколице?
Нисам још пробао, па не знам.
А немам ни боцу с гасом да проверим грејалицу. Међутим, до сад је све било савршено исправно, па не видим зашто и пећ не би била исправна.
Али ове две утичнице ме муче... Немам никакво упуство, нити сам успео да пронађем нешто на интернету... Шта би то могло бити.

Међутим, ево, сад је негде око 13оС напољу али у приколици није хладно (напомена: прозори нису чврсто затворени, одмакнути су неколико милиметара од гуме). На термометру у средини приколице, на зиду купатила, пише да је температура у приколици 20оС.

Да знате како је лепо вече... слушам зрикавце... а ваздух... ех... Нећу више, доћићете, а имам само пет лежајева.

njegos68:

--- Citat: DuleN  26, 09, 2017, 19:40:00 posle podne ---Njegose68
Srecan rodjos i sve naj bolje

--- Kraj citata ---
Hvala Dule!

Bakara:
@LSI
Nema onda zime za vas, jer koliko znam, te grejalice ako su ispravne, rade odlicno  thumbup
Takva grejalica je zgodna stvar i za camac.

A zrikavci i svez vazduh, mene uvek asociraju na Drinu, tamo gde i dalje imam vikendicu i gde sam se "zarazio" ribolovom i rekom. To vikend naselje je i danas bez struje, jer je vecina ljudi tako zelela da ostane, da imaju mir. Znali smo da ostanemo uvece da prenocimo, pa ujutru rano na vodu a iznad reke sumaglica, a mi, plovimo kroz oblake. Posle jedne ture pecanja, ovi stariji na posao, a ja u skolu  6589

Bilo je lepo... a i bice lepo, ako budemo umeli...!

Pozdrav svim slavljenicima  114

LSI:
Капетану Џерију (Captjerry) и Јасону је данас рођендан.

Џери је у последње време био заузет некаквим инсталацијама система за обезбеђење и праћење пловила. Можда би такав један требало на њега да монтирамо, да видимо где је и што нам не напише нешто о најновијим решењима? Ево, видим на АлиЕкспресу нуде некакве "жетоне" који се залепе било где, на телефон, у ауто, под сиц на бициклу, па уз помоћ апликације на телефону, власник увек зна где је његова справица. Мора да тога има још. Имало би ту шта да се напише. Али ето, пошто му је данас рођендан, ово није замерка, већ више подстрек да се јави с неким новим и занимљивим текстом.

А Јасон? Да није поново у потрази за неким златним руном? Или га је већ пронашао па неће то да подели с нама? Јасоне, ако је тако, ево честитке, уз жељу да уживате у вашем руну и да нам напишете како сте то успели - можда буде поучно?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju