Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Nekome je danas rodjendan !

<< < (28/123) > >>

zica:
Srećan Rođos svim slavljenicima

LSI:

--- Citat: njegos68  26, 09, 2017, 11:09:52 pre podne ---...
...malo umoran od svega... znaš ono sitna djeca ,velika žena,obaveze...

--- Kraj citata ---

Како беше она песма: "Исплачи се на грудима мојим..."?

Па зато смо ту да убијемо време и ослободимо се притиска. Главу горе, пријатељу. Живот је, ипак, леп!

njegos68:

--- Citat: LSI  26, 09, 2017, 17:06:50 posle podne ---
--- Citat: njegos68  26, 09, 2017, 11:09:52 pre podne ---...
...malo umoran od svega... znaš ono sitna djeca ,velika žena,obaveze...

--- Kraj citata ---

Како беше она песма: "Исплачи се на грудима мојим..."?

Па зато смо ту да убијемо време и ослободимо се притиска. Главу горе, пријатељу. Живот је, ипак, леп!

--- Kraj citata ---
E Lazo bih ja,da si Ti neka teta sa velikim grudima  dodo Salim se...Lazo,svega imam samo vremena nemam ,zato to i kazem...tri godine meni stapovi came u ostavi...avolim pecanje vise od svega...ali dok ovim sokolicima mojim malo izrastu krila pa ce biti i pecanja i foruma i svega...Pozz Lazo!

DuleN:
Njegose68
Srecan rodjos i sve naj bolje

LSI:
Разумем те, Његоше.

Ја сам од 1995. до 2005. моју децу вукао сваког викенда по шумама и планинама. Били смо по Србији, Македонији, Бугарској, Румунији, Словачкој, Чешкој, Мађарској...
Бавили смо се спортском оријентацијом (сад се то модерно зове "оријентиринг" - кажу да лепше звучи кад је на енглеском).
Кад се сетим санкција, па виза...

Али, деца расту, полако дође време кад можемо да се поново окренемо себи.
И ја сам тако 2008. одлучио, па следеће године купио свој први чамац. Сад имам други, уз њега и камп приколицу. И ево, баш из ње, у ово прохладно, мирно вече, пишем ове реченице из Сланкамена, из марине. Преводим неки текст о пецању туна у Аустралији и питам се какво ће бити јутро? Да ли ћу сутра забацити пецаљку - први пут ове године. Први пут после пет година...

Све ће доћи на своје место. Само полако и стрпљиво...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju