Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Arsino Kuvanje

<< < (9/17) > >>

Arsa:

--- Citat: Kapetan  11, 11, 2014, 00:07:12 pre podne ---Daj jos jednom oko rukavica ? Ova povrcka ne izgleda uopste bezazleno :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Sve zavisi od starosti povrća. Što je plod stariji, bodlje su tvrđe.

U svakom slučaju, staviš rukavice dok oljuštiš pacijenta i ne boli te glava. Ako nemaš rukavice, šajot mošeš držati uz pomoć obične kuhinjske krpe.

zankiki:
Zarežeš sa strane na dva mesta gde ćeš da držiš dok ljuštiš  sajkaca

U medjuvremenu možeš da vežbaš sa kestenom  ha ha ha

LSI:
Толико муке око тог бодљикавог прасета.

Ја остајем веран класичном прасету - извини, Арсо, није минирање теме, него изношење личног става!

srsa:
 Ма бодљикаво или класично, прасе је прасе, само нек је реш и да има шприцера.  flasica  357  ffff

Arsa:
Mnogi će na prase da zaborave u budućnosti koja je već počela.

Za svaki slučaj, ja predlažem i alternativu.  lol

Recimo žirafa. Ima vrata koliko nećeš.  stri

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju