E, ovako treba... > Yamaha

Voda na kotrolnom mlazu vrela

<< < (8/11) > >>

Kapetan:

--- Citat: petar_kozic  16, 02, 2014, 11:15:54 pre podne ---Ako nije sapuseno sito gde uvlaci vodu, moze se desiti da su se zapusili kanali u bloku motora. Da nije nikla neka skoljka ?

Poslato sa kornjokomunikatora.

--- Kraj citata ---

u medjuvrmenu sam sjebao i poteznicu ... necu se nerviram ...

Ljuba:
Znaš šta je najbolje, motor u gepek i kod Peke u Banovce. I ja se spremam tamo, Honda izbacuje vodu tek na velikom gasu, na malom samo para izlazi a pre  1 god. stavljen nov impeler. Isto i kod T4,8, i on neće da izbacuje vodu, samo po malo piški + otišao feder poteznice.
Nije da ne bi umeo da se pozabavim time ali ono što se radi 1x u dve godine (ili čak ređe) velika je verovatnoća da ćeš se negde zeznuti u koracima pa onda veća šteta, zato bolje to majstor da dovati, on to radi svaki dan i zna u kom grmu čuči zec.

Kapetan:
moracu kod majstora...

Bećar:
Ajde da probam i ja da "solim pamet"  jh

Pošto nisi prvi vlasnik tog motora,moguće je da se predhodnom vlasniku raspao ,nekada,impeler i da se deo zaglavio u kanalu kontrolnog mlaza.Takođe je ,možda, zamenjeno crevo kontrolnog mlaza neodgovarajućim prečnikom  creva ,tako da gubiš na pritisku vode a samim tim i na kvalitetu hlađenja

Možeš proveriti pre nego što odeš do majstora

ПЕЦОВ:
исто тако може да буде да је нешто запело у воденом блоку.кад сам имао проблема са мотором који је вожен на мору,отворио сам блок(пошто ништа друго није помагало)и извадио 2-3 кашике ситног шљунка.пре свега провери црева,продувај их,па види дал негде запиње.такође можеш ушприцати соне киселине мало,па видети резултате.знаши прво провери црева дал је у њима све ок....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju