Opšta...Tu smo... > Uputstva

TAPATALK by Pera Kozic

<< < (6/12) > >>

shofersole:
Bakara je shvatio dobro.
U admin panelu ovako nekako to izgleda
Samo taj smf update 2.0.17  se deinstalira. Ima tipka sa strane
Onda ce forum automatsko  ici na 2.0.16 verziju koju istim postupkom deinstaliras i vraca se sve na 2.0.15

Na jako puno foruma su ljudi vratili tu verziju jer su daljnje verzije zeznile tapatalk.
Na svakom forumu kojeg pratite, u podnozju pise verzija i vidjet cete da je 2.0.15 vecinom
 114

LSI:

--- Citat: DuleN  11, 07, 2020, 16:47:01 posle podne ---Lakice, ja znam da bi ti sve odradio za 5 minuta, al nedaju namcori da se angazujes...Mogu misliti kako se osecas...

--- Kraj citata ---

Како је лепа твоја пажња и разумевање.
Кад код нас усвоје закон о истополним браковима, јави ми, оженићу те.

А што се тиче овог проблема који још траје, знао сам ја одмах да ту има још нешто "што девојци срећу квари" и да ја ту не могу сам ништа.

А да ли неко зна како се може на ТТ апликацији повратити лозинка, односно, како се може заменити, а да се при том не изгубе остали подаци на телефону, како апликација упозорава? Питам ово зато што је то нешто што можемо и сами, без господина Врховног (шалим се, нисам мислио на Оног - мислио сам на нашег Капетана)?

shofersole:
Ne mozete nista uciniti jer nije stvar lozinke. Stvar je programerske prirode i dok god se to ne ispravi  tt nece raditi.

Inace tt mozete spojiti s google account-om pa se s njime mozete ulogirat nakon reinstalacije tapatalka ako ikad zatreba.

Milivoje:
Ovu temu sam čitao do pre nekih mesec dana koristeći TT i pitao se u čemu je problem. Sada ni ja ne mogu da pristupim forumu preko TT, prepoznaje moju e-mail adresu i pita da li sam to ja, ali kada potvrdim za prijavu odbija me. Umesto da prijavi mene, prijavljuje "server error".  taz

Bakara:
Ne radi ni meni duze vreme pa se snalazim preko browsera kad sam na telefonu. Tapatalk je svakako mnogo bolje resenje, ako moze da radi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju