Opšta...Tu smo... > Uputstva
TAPATALK by Pera Kozic
shofersole:
U admin panelu imate instalirane pakete.
Youtube, tapatalk, za slike, svasta nesto.
Tamo imate i smf update 2.0.17
Kliknete na njega i deinstall ,.pa se pojavi 2.0.16 verzija.
Naravno i nju deinstall i dobijete nazad 2.0.15
U nekim sam radovima, ako nije i dalje jasno navecer mogu poslikat sta i kako pa da proradi TT 114
LSI:
--- Citat: shofersole 11, 07, 2020, 08:42:00 pre podne ---U admin panelu imate instalirane pakete.
...
U nekim sam radovima, ako nije i dalje jasno navecer mogu poslikat sta i kako pa da proradi TT 114
--- Kraj citata ---
Мене никад није било срамота да кажем да нешто не знам, па, ако сам то радио целог живота, ево да урадим још једном.
Где је тај "админ панел"? Како се до њега долази? Да ли то свако од нас може или само неко ко има администраторска овлашћења за приступ неким деловима форума?
Хвала унапред на одвојеном времену и труду.
Лепота оваквих форума је у томе што увек има неко ко зна више и ко је вољан да то подели с другима.
Bakara:
Mislim da se ovaj savet odnosi na admin panel foruma, kome samo administratori imaju pristup. Vi na vasem tapatalk-u ne mozete nista da uradite, jer nije do vas. Drugi forumi radi, samo je na moja ladja trenutno problem.
Cimnucemo Kapetana da uradi ovo sto je preporuceno jer ima smisla, hvala shofersole thumbup
Bakara:
Javljeno glavnom i odgovornom sos6
DuleN:
Lakice, ja znam da bi ti sve odradio za 5 minuta, al nedaju namcori da se angazujes...Mogu misliti kako se osecas...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju