E, ovako treba... > Tomos
Problem tomos 4.8
Zoran:
Kod tomosa 4,8 auspuh je izdeljen,liveni i nije plekani.Nisam hteo da idem u detalje.U svakom
slucaju,postoji i impeler pumpa koja moze da se ogradi ladi boljeg hladjena.
koledinb:
Hvala na odgovoru --pitao sam kuma posto je on koristio motor na pozajmljenom camcu i kaze mi da je motor izbacivao paru sto znaci da nije dobar protok vode - moguce da je i problem u kavitacionoj ploci posto on nije vodio racuna da bude dovoljno potopljena{barem 10cm ispod vode i 5cm ispod zadnjeg zrcala }kad ga satavim probacu ga u buretu pre upotrebe.Videcu kakvu je jos stetu napravio jer mi se cini da se i menjacka rucica zaglavila ostala je u polozaju za hod napred.
Bećar:
--- Citat: koledinb 14, 11, 2013, 09:15:16 pre podne --- kaze mi da je motor izbacivao paru
--- Kraj citata ---
Pošto je vršen servis motora ,moguće je da se prilikom sklapanja čizme nije "lepo" vratila cevčica za hlađenje koja ide od pete do motora.
Moguće je da voda pod pritiskom prska po usijanim delovima motora i isparava ?!?
Da ne bi rasturao celu čizmu,skini petu i izvuci cev.Na svom kraju je isečena pod uglom .Proveri da nije polomljena ,bušna...
Prilikom vraćanja,mora da te "posluži sreća" ili da imaš osećaj da bi na slepo ubo u rupu jh
Prilikom ubacivanja cevi samo prati njene vođice,klizače u stubu čizme i oni te navode do rupe.
Ako imaš neke fotografije prilikom demontaže i montaže ti ih postavi.Verovatno ima nas sa sličnim problemima,pa da podelimo iskustva...
zveki66:
Da ne otvaram novu temu posto imam isti problem kao koledinb. Od skoro vlasnik T-4,8 pre dva dana ga prvi put probao na Dunavu i primetio da se tesko okrece levo-desno. Da li je resenje problema u zameni kliznog prstena i moze li se bez rasklapanja nosaca videti da li je propao.
Žile:
Pitanje za Zorana - kako može da se reši hlađenje motora 4,8, čuo sam da postoji mogućnost da se ugradi spoljna električna pumpa koja dovodi vodu u auspuh dok motor radi... Da li imate neka iskustva sa tim?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju