Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - juče oko 15:00 časova

<< < (8/17) > >>

srsa:

--- Citat: LSI  24, 03, 2014, 12:03:14 posle podne ---Hteo sam nešto da vam odgovorim ali sada neću.
Bolje da se tema razvija oko ovog prelepog čamca nego da ja odgovaram zaludim zamlatama koji nemaju nikog rodjenijeg nego našli meni da staju na muku.

Neka, neka! Dočekaću i ja vas na krivini. Samo, nemojte posle da se žalite...

A čamac ove godine ide u vodu i LSI će ploviti ove godine, pa makar vi pukli što nećete imati koga da zavitlavate.

--- Kraj citata ---

Да си ти нама Лазо жив и здрав.  114  114  114   Значи пројекат од стратешког значаја : "Лаза на води".   stri  stri  stri  stri  ha  ha  ha  25648

barbanesa:

--- Citat ---"Лаза на води
--- Kraj citata ---
Pragnje ili jare na raznju,ali od ta posla nema nista.. nutss

LSI:
Tražio sam ali nisam našao u rečniku - možda vi znate?

Da li dušman znači - čovek bez duše ili onaj koji nekome oduzima dušu?

Kako god bilo, vidim da na ovom našem forumu ima dosta tih - dušmana.

Dušmani, gde će vam duše?

srsa:
У старту ти погрешна дефиниција.  Душманин је душа од човека илити душеван човек.  Е такви смо ми на форуму. А и Лазо си такав, јер си наш.   llll  llll  llll
 Е сад што се чамца тиче, мени изгледа феноменално, а и ове карактеристике (брзина и потрошња горива) су  ok  ok .  Него јел би се могла знати оквирна цена?  sha

DuleN:
Srsa,
Ja sam camcem prezadovoljan. Kao sto vec znas, pravio ga je clan ovog foruma i mislim da je OK da se njemu obratite za informaciju oko cene   camca koji bi eventualno pravio , posto se ovaj ne prodaje  jh

Evo i jos neka slicica, nadam se da se autor slika nece ljutiti za postavljanje:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju