Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Stari Slankamen - juče oko 15:00 časova
njegos68:
--- Citat: DuleN 24, 03, 2014, 11:04:03 pre podne ---Yamaha autolube 40 HP
Stavicu i video kada budem malo vise na vodi. Camac je tek stavljen i uspeo sam samo da ga poteram 7-8 km za probu, posto je trebalo dosta nekih sitnica srediti.
--- Kraj citata ---
I kakvi su utisci?kako ide sa tim motorom i vama trojicom u camcu? Znam da je Busa stavio neku Yamahu od 90 ks i leti.... ja imam isti motor kao tvoj...
DuleN:
Po meni motor je sasvim dovoljan.
Sa 4 coveka na camcu ( svaki po stotka kg ) + stotinjak kila svakojake opreme na dve trecine gasa, oko 3700-4000 obrta, camac glisira sa 43 km/h, bez ikakvih problema.
njegos68:
--- Citat: DuleN 24, 03, 2014, 11:29:49 pre podne ---Po meni motor je sasvim dovoljan.
Sa 4 coveka na camcu ( svaki po stotka kg ) + stotinjak kila svakojake opreme na dve trecine gasa, oko 3700-4000 obrta, camac glisira sa 43 km/h, bez ikakvih problema.
--- Kraj citata ---
To je odlicna brzina... to je na 2 trecine gasa predpostavljam... i potrosnja je mislim ispod 10 litara na tim obrtajima..?
LSI:
Hteo sam nešto da vam odgovorim ali sada neću.
Bolje da se tema razvija oko ovog prelepog čamca nego da ja odgovaram zaludim zamlatama koji nemaju nikog rodjenijeg nego našli meni da staju na muku.
Neka, neka! Dočekaću i ja vas na krivini. Samo, nemojte posle da se žalite...
A čamac ove godine ide u vodu i LSI će ploviti ove godine, pa makar vi pukli što nećete imati koga da zavitlavate.
DuleN:
Da, to je negde oko dve trecine gasa.
Sto se tice potrosnje, to zaista ne bih mogao da ti kazem. S ovim camcem i motorom sam bio na vodi sve ukupno cetrdesetak minuta, ono kreni stani, kreni stani... Vidim da je za to vreme potroseno oko petnaestek litara i to je za sada sve sto znam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju