Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Delovi za vanbrodski ili zasto ce ova zemlja da propadne...

(1/14) > >>

Kapetan:
Par dana se dopisujem sa zastupnikom oko delova za moj motor.... radi se o Bonbini i kapicama ... Dobih ponudu na 22.000 dinara...
Malo skupo ...

Odem online i narucim sve to isto i sa postarinom za 61 usd ili (5200 dinara)... sto ce reci ispod famoznih 70 evra gde me kazi carina i pdv...

E sad neka meni neko objasni gde je tu logika da isti deo ovde kosta 4 puta vise nego napolju ... ???

LSI:
Ne znaju mnogi kako to da urade drugačije, a školarina mora da se plati.

Uzgred, mislim da se ne kaže "bonbina" nego "bobina".

"Bobina, Miljenko. Bobina!"

Ovo je česta greška, kao što veoma mnogo ljudi govori: "alnaser" umesto "anlaser". Možda bismo mi, ovde na formumu, mogli jedni drugima da ukažemo na te greške i da svi naučimo po nešto,a da se niko zbog toga ne naljuti.

Sci:
...ma niiije bobina h44 k5 kgk

petar_kozic:

--- Citat: Kapetan  04, 11, 2013, 18:29:51 posle podne ---Par dana se dopisujem sa zastupnikom oko delova za moj motor.... radi se o Bonbini i kapicama ... Dobih ponudu na 22.000 dinara...
Malo skupo ...

Odem online i narucim sve to isto i sa postarinom za 61 usd ili (5200 dinara)... sto ce reci ispod famoznih 70 evra gde me kazi carina i pdv...

E sad neka meni neko objasni gde je tu logika da isti deo ovde kosta 4 puta vise nego napolju ... ???

--- Kraj citata ---

Kada ti stigne javi kako si prosao ispod tih famoznih 70 usd.

Licno iskustvo.

Daj boze da ti uvaze racun i da ne platis carinu. Samo sreca moze da te potera.

Za gluposti od 10 USD naplacuju jer ne prihvataju racune.

zankiki:
Ja sam pre koju nedelju dobio iz amerike bateriju za laptop preko ebaya. Ovde nisam mogao da nađem ispod 70€, iz amerike zajedno sa poštarinom 16€. Eno radi odlično.

Takođe sam preko alliexpressa poručio komplet 40 varalica kašika za 12€, poštarina besplatna (odmah na sajtu postavite da vam prikazuje samo oglase gde je besplatna poštarina za Srbiju - jedino što se u ovom slučaju roba čeka oko mesec-dva). Jedna takva kašika je kod nas u prodaji oko 2€, pa računajte.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju