E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (30/32) > >>

zankiki:
Za baštu je dobar, a ne mora ni da se registruje  sajkaca

LSI:

--- Citat: zankiki  04, 12, 2013, 15:15:35 posle podne ---Za baštu je dobar, a ne mora ni da se registruje  sajkaca

--- Kraj citata ---

Sad bi svi likovali kada bih ja napisao: - U inat svima vama, koji ovako komentarišete, čamac će dogodine opet ploviti! - ali neću.
Neću - u inat!

Ploviće on ali ne zbog inata, već zato što ja to tako želim (a vi, gospodo, zlobnici, puknite od muke - eto vam)!

stvlada:
  Sakupljaci sekundarnih sirovina placaju oko100 din kg Al

Kapetan:

--- Citat: LSI  04, 12, 2013, 15:19:22 posle podne ---Sad bi svi likovali kada bih ja napisao: - U inat svima vama, koji ovako komentarišete, čamac će dogodine opet ploviti! - ali neću.
Neću - u inat!

Ploviće on ali ne zbog inata, već zato što ja to tako želim (a vi, gospodo, zlobnici, puknite od muke - eto vam)!

--- Kraj citata ---

LSI a jel placate taksu na zauzece gradskog gradjevinskog zemljista uz registraciju camca?

LSI:

--- Citat: Kapetan  04, 12, 2013, 16:52:52 posle podne ---...

LSI a jel placate taksu na zauzece gradskog gradjevinskog zemljista uz registraciju camca?

--- Kraj citata ---

sha  kuku
A ja mislio da sam platio sve što je država propisala! Ma jel ovo stvarno postoji? Mislim, ta taksa na zauzeće gradjevinskog zemljišta?

Moram ovo da proverim... Mada, pošto je čamac na prikolici, ima karakter pokretnog objekta i ne tretira se kao nekretnina.

Dakle, Kapetane, ništa od te takse. Žalim slučaj.  upavusi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju