E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (28/32) > >>

zankiki:
1. Meni su sad zadnji put u Beogradu tražili da ide na procenu. U Novom Sadu nisu. Stavi ti malo manje, ali mislim da ti ne vredi.
2. Dobija nazad plovidbenu i ispisnicu iz njihove kapetanije.
3. Tako je
4. Uz to ti treba i ispisnica iz prve stavke. U kapetaniji bi trebalo da ti daju uplatnice, ili bar kako da ih popuniš i na koje cifre. Spremi i papire za motor, da ga odmah upišu u plovidbenu. Kada uplatiš odneseš im uplatnice pa se dogovorite gde je čamac i kad mogu da odu da provere da li je sve tako kao što piše (po dvorištima ne idu, mora čamac biti u vodi). Kad se sve to reši, dobijaš novu plovidbenu

zveki66:
Kako su ti vrsili procenu, na osnovu cega. Ovaj titel je da kazem fabricki model pa mogu kao i kod kola da gledaju god. proizvodnje i procenu vrednosti ako to vazi i za camce.
To znaci da ja mogu sve da zavsim oko poreza a camac da registrujem kada ga spustim u vodu bez obzira kada je to.

namcor:
porez se plaća na teriteriji prodavca ,u beogradu uglavnom ze za procenu pita  u ammss

zankiki:
Na osnovu materijala, težine, dužine, starosti...

Ovaj u poreskoj nije hteo da prihvati moju cifru sa ugovora (bila je i neka devojka pored koja ja rekla da je to realno i da me puste), ali je matori bio zadrt. Na kraju ce procena iz amss razlikovala od moje za možda 5%. Samo su bezveze šetali drugara koji mi je to završavao.

zveki66:
Koliko je to procenta ako neko zna u odnosu na procenjenu vrednost, verovatno se to razlikuje od opstine do opstine, ovo je na teritoriji opstine Zemun pa bi se tu i placao porez.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju