Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Gde uraditi tehnicki za prikolicu

<< < (9/10) > >>

STG:
Posedujes brod (vrednost istog je X eura) i rizikujes da napravis neku stetu (od x eura) zarad "ustede" ili borbe protiv lopovluka od celih 20 eura...?
Neugodnosti otklanjas kada te muka natera ili sam nesto zgresis svojom nesmotrenoscu,a o kakvom "putu,izazovima,kapetanima i plovilima sirom sveta" govoris (bez stifta za cetvorku,ejjjjjjj) verovatno da samo ti znas...

zankiki:
Ja sam tamo izvukao moj brod kad sam ga vukao za Novi Sad. Lepo je betonirano, solidan prilaz...

Kapetan:
gledano iz mog ugla...
ako sam odlucio da ne dam tih 2000 dinara zbog odnosa zaposlenih u marini 4 jul ... pa izneo bih ga na rukama al ne bh dao te novce... to se kod mene zove Inat i apsolutno se slazem sa SCI-em

STG:

--- Citat: Kapetan  11, 11, 2013, 11:56:24 pre podne ---gledano iz mog ugla...
ako sam odlucio da ne dam tih 2000 dinara zbog odnosa zaposlenih u marini 4 jul ... pa izneo bih ga na rukama al ne bh dao te novce... to se kod mene zove Inat i apsolutno se slazem sa SCI-em

--- Kraj citata ---
U redu,ali shvati da niste jedine "inatdzije" na svetu,gde ces stici sa tim/takvim idejama?
Mada,to je licni stav,ne bih dalje o tome,sumanuto je...Govorilo se o navozu i cenama.
Postoji li negde (u Beogradu) jeftinija usluga vadjenja/spustanja?

broker975fx:
E moj jedriličar, nozbiljno ti to shvataš, sa tomosom bez štifta, bez najosnovnovnijeg alata,
A što se tiče 4 Jula jbg nisu oni uzurpirali čekrk i navoz već je to njihovo tako da mogu u skladu sa ekonomskom logikom i da formiraju cenu, u ostalom mislim da je u marini Stara centrala još veća cena

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju