Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Gde uraditi tehnicki za prikolicu

<< < (8/10) > >>

Sci:
Mislim da neki nisu shvatili sustinu price, pa cu pokusati da objasnim.  Nije stvar u 2000 dinara, ovi u 4-tom julu me ne bi cekali ni pet minuta, a ne pola sata koliko mi je trebalo da nabacim jedrilicu na prikolicu zbog sverta koji je rio po dnu i bacakao je s'leva nadesno eek. Znaci kod njih ne bi bilo moguce odraditi to nikako, ni za 10000 dinara. Drugo, da mi je podignut svert normalno imao bih gaz od trideset cm, tako da u tom slucaju ne bih ni pod razno davao lovu za nesto sto mogu sam odraditi. Trece, da sam probao kod njih kako bih isprobao tomos makinu i kako bih se provozao kroz Beograd i pritom uzivao (jbg. to sto je pukao osigurac elise je nesto sto se dogadja)? Da je sve u parama ne bi nam trebala plovila, nego bi lepo platili i vozikali se tudjim brodovima sajkaca.
Sto se tice ponuda za spustanje i podizanje plovila hvala, ali ja gazim vodu samo i iskljucivo za sebe upavusi 114. A sto se tice toga vrede li rane, vrede, jer prst nije polomljen i otok se vec danas povukao, Lara ispred kuce ceka na sredjivanje potpalublja jh 114  114 114 114

Sci:
Evo fotke mog spasioca, jos jednom se zahvaljujem decku koji nam je pomogao, pravi primer onoga kako se treba ponasati na vodi, nadam se da ce ovo procititi k5 114 114 114
Prethodno rampa kod marine Sava, kombi koji se preigrao i zaglavio, pa ga jedva odglavismo kazna. Bajs koji se vozio Dunavom i Savom, pa onda ja njega provozao do Zemuna, stavio ga na prikolicu, pa ponovo do Save...ma uzivancija, sta da vam pricam jh kgk ok

srsa:
Ма слажем се ја да нема тих пара којима би се наплатило задовољство и стечено искуство након завршеног посла у сопственој режији. Али та вратоломија са повређеним прстом, "гажењем" воде, заглављивањем једрилице и друго (на сву срећу без битних последица - а могло је да буде много теже: сломљен прст, повреда ногу од потонулих конзерви, флаша и којечега, оштећење једрилице и још много тога. Све је то могло да кошта далеко више него тих 2000 динара. Зашто нешто радити на силу и по сваку цену и изазивати судбину. А у праву си да су ту паре најмање битне.
А то да у марини немају стрпљења приликом вађења чамца то не разумем, значи по њима треба човек да уништи једрилицу само зато што они не би чекали ни 5 минута.
Сад шта је ту је, ти си завршио посао. а то нек ти буде наук за следећи пут. Па како год да одлучиш.      114  114  114

STG:
Prica sa dve strane...

Sci:
Upravljaci camaca, mornari, kapetani i kako nas vec ko zakrsti moraju biti uvek spremni za svaku neugodnost. Ne radi se tu o zelji da se nesto radi na silu, ili ne, vec o neophodnosti da se zavrsi posao. Najveci poraz bi bio da sam ostavio jedrilicu da prenoci, a poraze kao profesionalni trener nikako ne volim no125 7645218764198 kuku no125  sail  j1. Neugodnosti se desavaju, na nama je da ih otklonimo na najbolji moguci nacin. Sve dolazi u obzir osim napustanja broda grandpa.  Ukoliko nismo spremni da odgovorimo tim izazovima nisam siguran da smo na pravom putu i da bi nas pozeleli kapetani na svojim plovilima sirom sveta a0335

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju