Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Gde uraditi tehnicki za prikolicu
Sci:
U subotu sam pokusao na mestu gde sam registrovao auto da isto uradim sa prikolicom, al' jok, nece moci ove noci kuku. Prvo pitaju ima li prikolica svoju kocnicu, onu "naletnu", kad kazem da ima oni kazu da ne mogu da je rade, mogu samo one bez naletne kocnice. Sutra idem u Jovanke Radakovic da probam, mada tamo ima vise tehnickih, ali cu da svratim u svaki, valjda ce neka raditi, nije to boingova prikolica no125.
Naravno, posle menjanja creva i atesta za plin na autu poceo je da trokira i da se gasi, pa ce sutra biti veselo ako ne iscackam sta mu je. Treba da izvadim jedrilicu iz Dunava, skinuo sam jarbol i opremu, ali marfijev zakon radi svoje.
Sci:
Zvao sam sve moguce tehnicke u Jovanke Radakovic, cak i kompresor i niko zivi ne radi tehnicki za prikolice preko 750kg nosivosti (jer spadaju u "kamionske"), tako da ostaje jedino da idem do kvantasa na "crno" i bez tablica ili do "Conninga", na novosadskom putu, sto mu dodje slicno kao prva opcija. Neverovatno je da u gradu od blizu dva miliona stanovnika samo dve firme rade tehnicki za jace prikolice (moja je do800kg, zamalo da zakacim "putnicke" od 750kg kuku.
Imam dve opcije, ili da vozim jedrilicu na crno od Zemuna do Zvezdare, ili da na crno odem do kvantasa i odradim tehnicki, pa se vratim na crno ponovo i onda crno na belo uzmem papire u Ljermontovoj. Lepo bese nekada sa trecom tablicom, al' idemo u Jevropu, pa moramo da placamo sve po redu kao i oni XKJHDGASED hvauWJRFKLADSHF XKJHDGASED kuku grandpa
Sci:
Danas nakacim prikolicu i vidim da sve radi, al' naopako, ukljucim levi prednji migavac, na prikolici radi zadnji, al' desni, poziciju, pali se stop pozadi, stop svetlo, ne radi nikako...masa u haosu... kuku. Zavrnem ti ja tu rukave i posle jedno dobrih dva sata sredim sve d bidne ki' novo. Prekrstim se i krenem direktno preko puta kvantasa na tehnicki i to bez tablica. Pa nek ide dozvola ta tri meseca, necu da je slepujem sa slepom no125 thumbup. Nekako se provucem i za divno cudo niko me ne zaustavi od murije. Taman kad sam se opustio i pomislio da cu konacno registrovati prikolicu pojavilo se novo, 'oces k.r.c sine kazna 456 kuku. Ne radi im program, jer je pao sistem, a oni su vezani na net. Tako ti ja sacekam kraj smene, jedno sat i po i ostavim prikolicu da prenoci kod njih u parking servisu (da ako mi ne naplate sutra uslugu "cuvanja" jh. Nadam se da cu iz drugog puta uspeti da odradim taj cuveni tehnicki i da mogu na miru da izvucem brod, pa da iskoristim lepo vreme i ispeglam mu trup itd, itd... 25648 sail...nastavak odiseje sledi...
LSI:
Da nije tužno, bilo bi smešno. Ali treba istrajati. Strpljen - spašen!
Uzgred, ja moje dve prikolice (jedna samogradnja, za čamac, a druga fabrička, za teret; obe nosivosti 500 kg) registrovao prošle nedelje. Treba ovih dana da odem po saobraćajne. Uradio sve kako sam ranije opisao.
evrotec:
Kako se meni cini sva ova z..ija ceka i mene kad budem hteo registrvati prikolcu posto je duplak i nosivosti preko 1000 kg zar nemoze bilo koji tehnicki to uraditi ako bude tolike ebade necu ni skidati strane tablice i ako sam platio i carinu i sve dazbine .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju