E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Posle kisa

<< < (2/2)

LSI:

--- Citat: marke  08, 10, 2013, 09:55:39 pre podne ---Za ciradu koja se opusti pa se voda skuplja u njoj video sam dobar trik na komsiskom camcu. cirada je vezana a dodati su i tegovi duz ivica (kanistri od 5l) koji je stalno vuku i zatezu. Tako nema uleglih delova lepo je zategnuta.

--- Kraj citata ---

Dobro je ispod cirade postaviti neku konstrukciju koja i ne mora biti mnogo jaka ali je dovoljno da izdigne sredinu cirade tako da se voda razliva na sve strane i preko bokova čamca otiče u vodu a ne sakuplja se u sredini formirajući jezerce kje svojom težinom ugiba ciradu i poništava efekat postavljene cirade.

Kapetan:

--- Citat: marke  08, 10, 2013, 09:55:39 pre podne ---Za ciradu koja se opusti pa se voda skuplja u njoj video sam dobar trik na komsiskom camcu. cirada je vezana a dodati su i tegovi duz ivica (kanistri od 5l) koji je stalno vuku i zatezu. Tako nema uleglih delova lepo je zategnuta.

--- Kraj citata ---

da videh i ja to , opasna fora  thumbup

stvlada:
To sam i ja probao na prethodnom camcu,ok je ako duz ivice cerade ima ojacanje ili okca,a ako sam busis rupu vrlo brzo se cerada cepa.

marke:
Mala digresija:
U "Uradi Sam" možete naći spravicu za postavljanje nitni a i nitne sve za 200 - 300 dinara. Izgleda kao velika šarka u koju stavite delove nitni i ciradu i udarite čekicem da se nitna formira.
Problem je što nemaju zumbu da se naprave rupe za nitne ali sam zumbu našao u "Sorbonu" u ulici 7 Jula za jos 180 dinara.  Probao sam i sve dobro radi.

ok 114 

igorbos:
Na mjestu gdje hocete da "busite rupicu" za kanap kroz koju cete zavezati kanister dovoljno je da ubacite kamen iznutra cirade i da svana svezete kanap oko kamena i...eto.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju