E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Posle kisa
Kapetan:
Posto ima novih clanova , mozda treba podsetiti iste sta se moze ocekivati posle kisa... Ovaj sa slike nece potonuti jso bar dve kise... Ali pokusajte da naviknete sebe da posle svake kise obidjete camac i izbacite vodu ako nemate vec automatsku pumpu koja izbacuje vodu kad camac pocne da se puni ...
Slika je od prosle nedelje ...
marke:
Ili nedaj bože ciradu na čamcu.
Kapetan:
--- Citat: marke 07, 10, 2013, 15:55:51 posle podne ---Ili nedaj bože ciradu na čamcu.
--- Kraj citata ---
i to pomaze thumbup
ali pola tih cirada ne sluzi nicemu jer ih pogresno naprave i onda sva voda udje ponovo i korito .. jednostavno od tezine vode se saviju ...
CIVIJA:
Kod mene u marini kad je frka (napune se camci) zaposleni ih isprazne.
Posle nekih pljuskova prosle godine pozurih na camac da ispraznim vodu kad ono camac suv??? Prvo sam mislio da je to uradio neki zabrinuti komsija, pa pitah ko je - da castim coveka. Cuvar mi kaze ima ovde ljudi koji u sezoni dodju 2x na camac - kad bi mi njih cekali trazili bi ih na dnu no125
Nije mi jasno sto su kupili camac, pentu, placaju vez - registraciju... da bi jednom 2x godisnje provozali camac??
marke:
Za ciradu koja se opusti pa se voda skuplja u njoj video sam dobar trik na komsiskom camcu. cirada je vezana a dodati su i tegovi duz ivica (kanistri od 5l) koji je stalno vuku i zatezu. Tako nema uleglih delova lepo je zategnuta.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju