Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Karneval brodova

<< < (4/6) > >>

LSI:
Pre nekoliko dana sam već izneo svoje mišljenje o učešću na karnevalu, pa neću da se ponavljam.

Medjutim, želim da iznesem svoje neslaganje sa nekim od komentara koji su u medjuvremenu istaknuti na ovoj, a i na nekim drugim stranicama i u drugim temama.
Naime, mislim da svoje neslaganje možemo da izrazimo i bez upotrebe izraza tipa "kenja mi se", "neka ga nabiju u ..." i slično.

Ovaj forum treba da nam pruža razne inoformacije i da nam omogući da iznesemo svoja mišljenja ali u svemu treba imati i granica odredjenih pravilima lepog ponašanja.

U našem narodu jeste raširena pojava upotrebe psovki u svim mogućim prilikama ali, ipak, "nije teško biti fin".
Potrebnoje samo malo dobre volje i sve možemo da kažemo što želimo, a da pri tom ne budemo onakvi kakvi su oni koji svojim postupcima izazivaju naše ogorčenje.

Zato, neka  mi niko ne zameri na ovom tekstu, ali verujem da ćemo se svi lepše osečati ako učinimo mali napor da budemo bolji, a ne treba mnogo da bismo bili bolji od "njih".

Barba:
Danas sam cuo da postoji realna mogucnost da se od januara 2010. uvede porez na kamatu za stedni ulog u banci (20%). Sacuvaj nas Boze i sakloni.
Ali nema veze, samo nek je veselo i sareno...

ronac:
    Samo bih voleo jedno da znam,ko je i kada tog datuma zapoceo organizovano druzenje camdzija,a ko je to sebi prisvojio i poceo da namece pravila.Kad bi ljudi bili normalni,niko se ne bi odazvao ovakvim skupovima,pa neka ta gospoda sama plove svojim belim ladjama da bas vidimo koliko ih ima. :diablo: :skull:

Jako mi se svidja ideja javnog bojkota(obavestenja po marinama)  :rtfm:

hallamiti:

--- Citat: Barba  05, 08, 2009, 23:59:18 posle podne ---Danas sam cuo da postoji realna mogucnost da se od januara 2010. uvede porez na kamatu za stedni ulog u banci (20%). Sacuvaj nas Boze i sakloni.
Ali nema veze, samo nek je veselo i sareno...

--- Kraj citata ---

taj porez je i bio samo su ga privremeno ukinuli zbog recesije

parigroz:
Mislim da ste vec sve rekli.....kakva vlast-takav i karneval  :suicide:
Mislim da ni jedna psovka iz naseg jezika nije dovoljno jaka da opise gospodu.....na vlasti :diablo:
Ako sam dobro shvatio,ucesnici bi trebalo da budu paravan organizatorima kako bi maznuli lovu i promovisali sebe na nekim narodnim izborima. A za govnjivu motku se ne slazem......mora da radi svaki put kad nas neko ugrozava u ovoj meri!
 :aikido: Nisu mi valjali oni predhodni,a boga mi i ovi su nista bolji.... :skull:
Sve u svemu,slazem se sa vasim konstatacijama :drinks: (e jesu dobri ovi smile-itji...xexexe)
                                      ........."Ja bosiljak sejem a Fridrih mi Niche!"..............

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju