Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Karneval brodova

<< < (3/6) > >>

ljubac:

--- Citat: Kapetan  24, 07, 2009, 03:17:11 pre podne ---morao sam ovo da ostavim , jeste da Guca nema veze sa nautikom ali ova recenica govori sve o tome kako nasi menadzeri razmisljaju ...

- Odlukom saveta Sabora trubača u Guči morali smo da otkažemo učešće Draganu Kojiću Kebi jer članovi Sabora ove godine neće narodnjake. To je zvanična odluka koja se mora poštovati jer odbor neće da pravi vašar od Guče - rekao je gospodin Marinski.  

ne slusam narodnjake , nikad nisam bio u guci ... ali koliko sam slusao price guca je to Narodnjaci , Vasar, Truba, Alkohol...

pa sta hoce da naprave od manifestacije na koju dodje 500.000 ljudi , retrospekciju kamernih orkestara ?

jel bre ova zemlja u rukovodstvu ima JEDNOG zdravog u mozak ???

direktan link http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-23-07-2009/keba-izduvao-trubu

--- Kraj citata ---

al su zato poslali pozivnice baraku obami doduše i Putinu i Medvedevu a i drugima.E baš bih voleo da im se neko odazove da v ide da od takvih nema leba.Valjda bi i u Guči varili šahove kuda treba da prodju belosvetski govnari.(u ovu grupu ne spadaju Ruska braća)

11zodiac11:
Pa i dan Dunava iako nemam nista protiv cevapa i piva, bese pravi vasar sa zadimljenjim satorima, a skrajnuti sa strane par standova domacih Vinara i ako sam zapamtio neke brosure o Dunavu. A VIP je VIP a sto dobiju apetit od mladih mazoretkinja, za medalju.  :pioneer:

colonelo:

--- Citat: Barba  24, 07, 2009, 01:40:56 pre podne ---Ako je ovo ono sto sam prosle godine gledao, onda se radi o jednoj bljutavoj manifestaciji koja samo ukazuje na nesposobnost po sluzbenoj duznosti. Pazi samo ovo "prijava za karneval", pozdrav iz Ria. Adresa Djanija Živanovića, trebalo bi im reci, da ako vec koriste domace fontove, u srpskom jeziku postoji slovo Đ. Cudi me da nisu napisali beogracki karneval. Hvala Vam gospodo na ovom bljutavom predstavljanju nautickog turizma, u senci brutalnog unistenja rekreativaca nauticara bezobrazno visokim porezima, a pod maskom svetske ekonomske krize. Stidite se svog bezobrazluka i vasih uslova, prava i obavezne kopije plovidbene dozvole, kako bi proveli da Vas neko nije slucajno zajebao za porez. Pravo da odlucite ko moze da ucestvuje a ko nije podoban, zadrzite i zabite sebi u te alave guzice.

Pozivam sve na bojkot ovog licemerja.

--- Kraj citata ---

BRAVO Barba svaka ti je na mestu i ne treba nista ni dodati ni oduzeti. SAMO BOJKOT i mozda umesto prijave organizatorima poslati jedan ovakav tekst sas potpisom "Moja ladja". BOJKOT  :diablo: :diablo:

HUMMER:
Mi Novosadjani da pravimo neku zurku ( karneval ) pozvali bi SVE ljubitelje takvih druzenja da se okupe na bilo kom mestu... volimo mi i Dunav i Savu i Tisu... zasto samo Beogradjani, zasto samo plovila iznad 6 metara, zasto silni uslovi i formulari, kopije, neke maske...?
Mislim da je u pitanju samo pokusaj nekog pojedinca da zaradi na tome i dobije nekakva priznanja.
Ostavite se paradiranja, kao sto kazu ljudi ima ovde ozbiljnija posla...

broker975fx:
Ne razumem što bi neko izgravo cirkuzanta i to po nekim uslovima koji propisuje organizator sve u u varijanti da imaju diskreciono pravo da biraju ko će da učestvuje, umobolno :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju