Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
NAUTIKA nova emisija na domacim tv stanicama...
Kapetan:
ljudi obavezno uzmite nauticki podkovanog lektora... nije "volan" neko kormilo ... "sledece vezujemo sredina plovila" necu gramatiku , al' ne kaze se sredina plovila nego bok... vezivanje koje je prikazano je lose jer nigde nije ostavljen konop koji se razvezuje sa broda...
ima jos dosta al da ne kudim.. prvog dana...
SCI je rekao sve ostalo hi
ujedno ja ne znam nikoag iz Porto Montenegra ili luke Bar (juce se vratih) da gleda Pink kgk
IKA:
pogodak u centar(čega?)
ne znam koja je ciljna grupa ,glamur je baš ono što treba našim nautičarima.Ovo da nije žalosno ,bilo bi smešno.Očekujem uskoro specijal o svemirskim letilicama ,pa i ekskluzivnim podmornicama.Emisija baš prilagođena našim nautičarima.
PS. svaki prizvuk sarkazma,je nameran. ha
broker975fx:
Da vrlo diskutabilno vezivanje koje ste prikazali al hajde,
bolje ista nego nista, treba pohvaliti trud u svakom slucaju, meni ide na zivce fensi fazon koji furate posebno sto je ta ciljna grupa uglavnom iz nekih drugih razloga na vodi a ne ljubavi prema njoj. Nautika nije isto sto i automobilizam pa ne kapiram razlog sto je koncept kao da gledam emisiju o kolima
Ipak dobar izbor za poljaka k5 nema sta,
srsa:
Све, све, ал Пинк. no125 no125 no125 kuku kuku kuku
Arsa:
Pričali mi ili ne, istina je da svaka šerpica ima i svoj poklopac.
Procena onoga koji daje novac najbitnija je za programsku šemu emisije i ciljnu grupu kojoj je namenjena. grandpa
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju