Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

NAUTIKA nova emisija na domacim tv stanicama...

(1/5) > >>

Kapetan:

Emisija NAUTIKA - premijerno od 05. 10. 2013. svake subote u 10:30 na Pink, Pink Montenegro i Pink BIH !!!

Emisija je originalna, jer se jedina na Balkanu pretežno bavi nautikom - najmodernijim svetskim i domaćim dostignućima u proizvodnji jahti i ostalih morskih i rečnih plovila.

,,Nautika" će informisati gledaoce u kom pravcu se kreće svetska nautička industrija, prezentovati svetske premijere raznih vrhunskih jahti i upoznavati sa liderima nautike, brodovlasnicima i eminentnim stručnjacima, te biti konstantno prisutna na prestižnim nautičkim manifestacijama.
Za pasionirane nautičare istraživaće najzanimljivije rute, kao i prednosti i mane velikih i malih plovila za reku i more, a putnicima istraživačkog duha otkrivaće atraktivne destinacije, kroz čari nautičkog turizma...

O Nama

2009. u sopstvenoj produkciji proizveli smo i emitovali na nacionalnoj frekvenciji TV Avala u Srbiji 55 emisija o nautici. Od juna 2011. do danas izdali smo 24 magazina ,,Nautika&Turizam", kontinuirano mesečno u Srbiji i Crnoj Gori.

U oktobru 2013. predstavljamo NOVU KONCEPCIJU EMISIJE, bazirane na nautici koja će od sada predstavljati celinu sa magazinom i nositi isti naziv ,,Nautika".

Emitovaće se premijerno svake subote u 10.30 h na TV PINK u Srbiji, Crnoj Gori i BIH.

STG:
Ako ce se baviti "normalnim" stvarima onda ok,videcemo.
Svemi se cini da ce se kao i do sada govoriti o svetskim premijerama...

Kapetan:
i meni se cini .. al vredi preneti vest ....
u svakom slucaju cekam da se pojavi na YOUTUBE-u ... Pink nemam memorisan na TV-u...

STG:

--- Citat: Kapetan  03, 10, 2013, 18:53:24 posle podne ---i meni se cini .. al vredi preneti vest ....
u svakom slucaju cekam da se pojavi na YOUTUBE-u ... Pink nemam memorisan na TV-u...

--- Kraj citata ---
...niti ces imati... :)

Kapetan:

--- Citat: Gorance  03, 10, 2013, 19:00:58 posle podne ---...niti ces imati... :)

--- Kraj citata ---

ja sam mislio da sam usamljen , al brate ima nas dosta koji smo obrisali PINK sa tv aparata...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju