E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Nepoznata sprava na priponama
tangabravo:
E neka sad neko objasni meni neukam kakmo može radar da uhvati ovolicnu površinu ako već nemože da očita ceo obris trupa. Dobro more
Kapetan:
--- Citat: tangabravo 23, 09, 2013, 15:51:13 posle podne ---E neka sad neko objasni meni neukam kakmo može radar da uhvati ovolicnu površinu ako već nemože da očita ceo obris trupa. Dobro more
--- Kraj citata ---
1 talasi mogu da prekriju trup od radarskog snopa
2 2 metra nad vodom koliko je klasicno nadgradje ne cini idealnu povrsinu za radar
3 jarbol i ostale drangulije su zaobljene pa ne ostavljaju veliki radarski odraz...
4 90% danasnjih plovila za licnu upotrebu je plasticno , a tu nema radarskog odraza....
ova metalna sklopocija ima ravne povrsine i sasvim jasno se od nje odbije radarski snop
tangabravo:
E ali fora je da ova mojas šklopocija nije metalna već neka vrsta plastike debela jedno 3-4mm
Arsa:
Ono što ja imam je ovo.
Ne znam kako se postavlja. Po svemu sudeći, to je korišćeno na brodu. Ali gde i kako... sha kuku
Kapetan:
--- Citat: tangabravo 24, 09, 2013, 21:34:47 posle podne ---E ali fora je da ova mojas šklopocija nije metalna već neka vrsta plastike debela jedno 3-4mm
--- Kraj citata ---
mozda je metal presvucen plastikom , a mozda se metal nalazi zamesan u plastiku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju