E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Problem
trnigor:
--- Citat: marke 11, 09, 2013, 15:53:34 posle podne ---Pade mi na pamet da pitam:
sha
Da li je motor vertikalno postavljen?
Ako je pod malim uglom a ne vertikalno hoće i to da vuče tamo-vamo. Mislim na ugao u odnosu levo desno a ne na "trim" (ugao po osi čamca). 114
--- Kraj citata ---
Provericu druze to nisam ni gledao
Zoran:
--- Citat: marke 11, 09, 2013, 15:53:34 posle podne ---Pade mi na pamet da pitam:
sha
Da li je motor vertikalno postavljen?
Ako je pod malim uglom a ne vertikalno hoće i to da vuče tamo-vamo. Mislim na ugao u odnosu levo desno a ne na "trim" (ugao po osi čamca). 114
--- Kraj citata ---
To bi samo vuklo vamo druze Marke.
Sci:
Ili "vamo" ili "tamo", zavisi od ugla, nema nazad kad krene. Jednostavno takav camac sa slabim motorom mora da se "vozi" kao stari autobusi i kamioni, znaci konstantno upravljanje levo - desno. Ovo je bolje u slanoj vodi gde ne sevrda toliko i voda nije tekuca, ali na nasim rekama mora da sevrda do odredjenog stepena. Inace je to lep camac, naviknuce vas vremenom na njegov "stil" 114 114
tule:
Da li imas "lufta" u sistemu za upravljanje tj. da li zakretanje motora pocne u istom trenutku kad zakrenes I tocak ?
trnigor:
--- Citat: tule 12, 09, 2013, 19:58:18 posle podne ---Da li imas "lufta" u sistemu za upravljanje tj. da li zakretanje motora pocne u istom trenutku kad zakrenes I tocak ?
--- Kraj citata ---
Nema lufta
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju