E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Problem

<< < (6/9) > >>

trnigor:

--- Citat: marke  11, 09, 2013, 15:53:34 posle podne ---Pade mi na pamet da pitam:
  sha
 Da li je motor vertikalno postavljen?

Ako je pod malim uglom a ne vertikalno hoće i to da vuče tamo-vamo.  Mislim na ugao u odnosu levo desno a ne na "trim" (ugao po osi čamca).  114

--- Kraj citata ---

Provericu druze to nisam ni gledao

Zoran:

--- Citat: marke  11, 09, 2013, 15:53:34 posle podne ---Pade mi na pamet da pitam:
  sha
 Da li je motor vertikalno postavljen?

Ako je pod malim uglom a ne vertikalno hoće i to da vuče tamo-vamo.  Mislim na ugao u odnosu levo desno a ne na "trim" (ugao po osi čamca).  114

--- Kraj citata ---

To bi samo vuklo vamo druze Marke.

Sci:
Ili "vamo" ili "tamo", zavisi od ugla, nema nazad kad krene. Jednostavno takav camac sa slabim motorom mora da se "vozi" kao stari autobusi i kamioni, znaci konstantno upravljanje levo - desno. Ovo je bolje u slanoj vodi gde ne sevrda toliko i voda nije tekuca, ali na nasim rekama mora da sevrda do odredjenog stepena. Inace je to lep camac, naviknuce vas vremenom na njegov "stil" 114 114

tule:
Da li imas "lufta" u sistemu za upravljanje  tj. da li zakretanje motora pocne u istom trenutku kad zakrenes I tocak ?

trnigor:

--- Citat: tule  12, 09, 2013, 19:58:18 posle podne ---Da li imas "lufta" u sistemu za upravljanje  tj. da li zakretanje motora pocne u istom trenutku kad zakrenes I tocak ?

--- Kraj citata ---

Nema lufta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju