Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Odjava i registracija plovila
LSI:
Ne znam da li će svako imati živaca da pročita kompletan tekst koji je upravo pred vama pa ću zato pokušati da ukažem na ono što je meni zapalo za oko:
Isprave iz stava 1. tačka 6) ovog člana, podnose se samo za čamce koji su izgrađeni i stavljaju se na tržište, odnosno upisuju u upisnik čamaca nakon stupanja na snagu ovog zakona.
Ako je podnet zahtev za prvi upis čamca, odnosno plutajućeg objekta, koji se koriste za sopstvene potrebe i koji su građeni pre stupanja na snagu ovog zakona, lučka kapetanija će pre vršenja osnovnog pregleda utvrditi da li čamac, odnosno plutajući objekat ispunjava zahteve propisane odredbama tehničkih pravila za čamce i plutajuće objekte kojima se uređuju postupci ocene usklađenosti projekta i gradnje čamca i plutajućeg objekta nakon izgradnje čamca ili plutajućeg objekta.
Kako ja ovo razumem, svi koji su pre stupanja na snagu ovog zakona imali registrovan čamac iz samogradnje, a moraju da prenesu registraciju u drugu kapetaniju vrše upis u upisnik ali mislim da ne bi trebalo da podnose pobrojane dokaze. Medjutim, izgleda da će u kapetanijama imati pravo da zahtevaju da provere da li čamac ispunjava zahteve propisane odredbama tehničkih pravila - upravo to je ono što me brine, jer se plašim različitih tumačenja ovog dela zakona.
Treba obratiti pažnju i na čl. 160. koji zabranjuje budućim samograditeljima da stave čamac na tržište (da ga prodaju) u periodu od pet godina od dobijanja svedočanstva. Zašto je vlasnicima uslovljeno pravo raspolaganja, nije mi jasno, medjutim, ipak nije zabranjeno sasvim - postoji mogućnost vanrednog pregleda.
LSI:
A kad se radi o preregistraciji iz kapetanije u kapetaniju, to je regulisano sledećim članom zakona:
Član 162
Ako vlasnik čamca, odnosno plutajućeg objekta promeni sedište, odnosno prebivalište, dužan je da, uz zahtev za upis u upisnik, podnese nadležnoj lučkoj kapetaniji rešenje o brisanju čamca, odnosno plutajućeg objekta iz upisnika u kome je do tada bio upisan.
U slučaju iz stava 1. ovog člana, lučka kapetanija kod koje je čamac, odnosno plutajući objekat brisan iz upisnika, dostavlja nadležnoj lučkoj kapetaniji zbirku isprava za brisani čamac, odnosno plutajući objekat.
Kako ja ovo razumem, dovoljno je odjaviti čamac i podneti zahtev u novoj kapetaniji. Zašto je to vezano za rok koji smo pominjali (07.02.2014.) i zašto bismo mogli imati probleme posle tog datuma - nije mi baš jasno, tako da mi ostaje da i dalje "kopam" dok sve ovo ne razjasnim.
LSI:
Ponovni upis čamca ili plutajućeg objekta regulisan je sledećim članom:
Član 166
Ako se čamac ili plutajući objekat koji je bio brisan iz upisnika čamaca ili plutajućih objekata zbog toga što je propao ili se pretpostavljalo da je propao ili zbog toga što je trajno povučen iz plovidbe ili ako je iz drugih razloga brisan iz upisnika, ponovo upisuje u upisnik čamaca ili plutajućih objekata, nadležna lučka kapetanija će doneti rešenje o ponovnom upisu čamca ili plutajućeg objekta sa svim onim podacima i upisanim pravima iz upisnika sa kojima je ranije bio upisan, a koji su važili u času brisanja i o tome obavestiti vlasnika i sva ostala lica u čiju korist je bilo upisano neko pravo na čamcu ili plutajućem objektu.
Vlasnik čamca građenog za sopstvene potrebe koji je po ranijim propisima upisan u upisnik čamaca po osnovu izjave o samogradnji, zadržava pravo da u pogledu pravnog osnova za ponovni upis čamca ponovo bude upisan, ako prilikom podnošenja zahteva za produženje registracije, odnosno ponovni upis čamca nakon stupanja na snagu ovog zakona, podnese lučkoj kapetaniji odgovarajuću tehničku dokumentaciju kojom se potvrđuje da ispunjava zahteve propisane odredbama tehničkih pravila za čamce kojima se uređuju postupci ocene usklađenosti projekta i gradnje čamca nakon izgradnje čamca.
Možda je ovo što piše u drugom stavu ovog člana zakona odgovor na pitanje koje nas muči.
Ono što je bitno da imamo na umu je i to da ukoliko prodje više od 30 dana od isteka registracije vrši se automatski brisanje čamca iz upisnika. Tako da svi oni koji nisu blagovremeno produžili registraciju, podnose zahtev za ponovni upis i tada važi ovaj član 166.
zankiki:
--- Citat: LSI 03, 01, 2014, 13:38:57 posle podne ---Želim da podsetim sve one koji planiraju da registruju svoj čamac na odredbu zakona po kojoj se registracija vrši u kapetaniji nadležnoj za teritoriju u kojoj vlasnik čamca ima prijavljen boravak.
Mnogo je onih koji su svoje čamce prijavili u nekim drugim kapetanijama.
Da biste izvršili prenos registracije u kapetaniju koja je nadležna, morate to učiniti do 07.02.2014. godine.
Da biste preneli registraciju iz npr. Novog Sada ili Pančeva u Beograd, potrebno je da u kapetaniji u kojoj vam je čamac bio registrovan zatražite brisanje iz evidencije. Sa rešenjem o brisanju i overenom kopijom polovidbene dozvole, javite se u nadležnu kapetaniju do 07.02.2014. i čamac će vam biti upisan u registar bez posebnih zahteva.
Posle tog roka, čamac ćete moći da registrujete kao da ga registrujete prvi put!
Ovo je naročito važno da imaju na umu svi koji imaju čamce iz tzv. samogradnje! Posle 07.02.2014. takvi čamci moći će da se registruju samo uz podnošenje dokumentacije na osnovu koje je samogradnja izvršena.
--- Kraj citata ---
Evo sad sam stigao iz kapetanije, sa svim papirima koje imam sam bio tamo (stara plovidbena, ispisnica iz kapetanije Pančevo, plaćen porez itd itd), baš sam im rekao da žurim da registrujem čamac pre tog datuma, jer je samogradnja, da ne bih morao da podnostim kompletnu dokumentaciju, ali su mi rekli da ne žurim, da to važi samo za čamce koji se trenutno prave i koji će posle tog datuma biti završeni, i da će, pošto već imam plovidbenu sve biti završeno regularno kao i do sad...
E sad, da li oni ne znaju... Voleo bih nekako da proverim da li je tako kao što kažu.
LSI:
--- Citat: zankiki 08, 01, 2014, 12:36:52 posle podne ---
Evo sad sam stigao iz kapetanije, sa svim papirima koje imam sam bio tamo (stara plovidbena, ispisnica iz kapetanije Pančevo, plaćen porez itd itd), baš sam im rekao da žurim da registrujem čamac pre tog datuma, jer je samogradnja, da ne bih morao da podnostim kompletnu dokumentaciju, ali su mi rekli da ne žurim, da to važi samo za čamce koji se trenutno prave i koji će posle tog datuma biti završeni, i da će, pošto već imam plovidbenu sve biti završeno regularno kao i do sad...
E sad, da li oni ne znaju... Voleo bih nekako da proverim da li je tako kao što kažu.
--- Kraj citata ---
Ja ću to na sopstvenom primeru proveriti sledeće nedelje. Moram u Novom Sadu da uzmem ispisnicu i da se prijavim u Beogradu.
Izvestiću vas kako sam ja prošao pa ćemo imati iskustva na relaciji PA-NS i NS-BG...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju