Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Odjava i registracija plovila

<< < (25/26) > >>

shomysss:
Posto je meni camac u marini u Grockoj a registrovan mi je na BG,dolaze u principu ovi iz kapetanije Smederevo samo nikada nisam bio tu kada su radili tehnicki (posto dolaze tokom radne nedelje).
A posto mi je istekla registracija jos prosle godine moram da orgnizujem taj tehnicki pa ne znam da li da cekam oktobar kada ga izbacujem iz vodee ili bi pristali dok je na vodi da urade.

Zoran T:
Trazi po marini Racka(jedan od cuvara onaj buckasti) ili cika Stevu(bivsi blagajnik u marini)on organizuje tehnicki i polaganja(bar je do sada) i dogovara se sa kapetanom iz smedereva kad da dodje...beogradska kapetanija priznaj teh pregled smederevske kapetanije...mozes i sa kapetanom da se dogovoris i on ti uz zavrsi komplet registraciju...ako ti je metalni camac a istekla reg vise od 1mesec moras ponovo da ga prijavis kao samgradnju itd za ostalo neznam...javi sta si uradio dok ja nadjen neki tel broj od ove dvojice...mozesci na sluzbeni od marine da trazis Racka ili kad radi pa ce ti pomoci...pozovi se na mene moj camac je prvi na bovi ispred kucice(beli sa flasama od kokakole)

MiletaStamat:
Koliko sam čuo, mada nisam proveravao. po novome čamac mora biti registrovan u kapetaniji po mestu prebivališta. Moj tast prijavljen u Grockoj, čamac mu bio ranije registrovan u Smederevu, pre mesec dana je morao prebacivati registraciju u beogradsku kapetaniju, mada su ovi iz Smedereva uradili tehnički.

petar_kozic:
Da to je tacno, ali potvrdu o tehnickom pregledu moze da uradi i druga kapetanija. Bg priznaje tehnicki i iz Smedereva i Panceva, provereno.

Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk

Zoran T:
Da li postoji neki pravni nacin ili procedura da se preskoci registracija plovila za 1g ili duze...tipa odlazim u inostranstvo na 1-2g a kad se vratim hocu da nastavim sa registracijom plovila normalno????brod metalni sa kabinom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju