Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Odjava i registracija plovila

<< < (23/26) > >>

limunardo:
Poz drugari, bio juče u lučkoj kapetaniji NS, evo šta su mi rekli kad sam izneo moj problem:

Moram da kopiram sva tri dokumenta i da overim kopije u opštini da budu važeća dokumenta (od kojih ce kopije ici meni a originali novom vlasniku).
S tim da u kupoprodajnom ugovoru sa novim kupcem moram da naglasim da je u pitanju taj i taj čamac marka/tip registracie EX-BGD....

i da se čamac prodaje bez motora !

da bi ovi iz kapetanije gde ce camac biti u buducnosti registrovan, mogli da povežu komplatnu dokumentaciju i da registruju plovilo a ja sa ovim overenim kopijama kad budem kupio sebi drugo plovilo i hteo da ga regisdstrujem nastupam sa dokumentima u kojima piše da je motor osto u mom vlasništvu i da je legalan.

Eto to bi od prilike bilo rešenje ovog mog specifičnog problema.
Hvala na pomoći i svako dobro  114

Ljuba:
A da si pre odjave plovila prvo ispisao motor sve bi lakše bilo.
Nego sve je to bez veze, jurcamo papire za plovila koje na Zapadu niko i ne registruje, bruka i sramota.

limunardo:

--- Citat: Ljuba  23, 01, 2016, 17:05:35 posle podne ---A da si pre odjave plovila prvo ispisao motor sve bi lakše bilo.
Nego sve je to bez veze, jurcamo papire za plovila koje na Zapadu niko i ne registruje, bruka i sramota.

--- Kraj citata ---

Vrag bi se nadao da cu tako na brzinu da ga prodajem i da ga necu bar sezonu registrovati.

Apsolutno se slažem traže mi papire za nešto što je proizvedeno u prošlom milenijumu, to ima samo kod nas ! no125

Vuk:
Zna li neko da li se odjava camca placa? Treba da preregistrujem camac koji je bio u apatinu na zrenjanin.

Ljuba:
Plaća se, kao i svaka druga usluga državnih organa, ja platio pre par godina mislim oko 1000 din.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju