Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Odjava i registracija plovila

<< < (21/26) > >>

LSI:

--- Citat: argo1  16, 05, 2014, 20:54:21 posle podne ---Ne mora nista posebno da znaci,mozda je na redu bas ovo slovo.Ja sam prvi put registrovao camac i dobio sam ovo slovo.

--- Kraj citata ---

Po broju poruka rekao bih da niste dugo na forumu pa verovatno iz tog razloga niste razumeli Barbanešinu aluziju u vezi sa tim slovom "F".
Naime, ovde na forumu mnogo nas je proglašeno zrelim za "F" odeljenje psihijatrijske klinike. Čak imamo i svog "predsednika" - jednog jedinog i doživotnog.

Mi koji smo pripadnici tog odeljenja smatramo to čašću i time se ponosimo. A oni koji nisu mogu samo da nam zavide što smo srećni i veseli.

E sad, da li ćete nam se i vi pridružiti ili ne, zavisi pre svega od toga koliko ćete se angažovati na forumu, koliko ćete poruka napisati i koliko ćete kritika otrpeti.
A možda ćete ipak želeti da malo sa strane posmatrate nas F-ovce kako se prepucavamo.
Na vama je da izaberete.

A slovo "F" već ste dobili, pa vi sad vidite...

srsa:
Ма шта ту оће - неће, мора и готово.  ffff  ffff  ffff

LSI:

--- Citat: srsa  17, 05, 2014, 17:29:04 posle podne ---Ма шта ту оће - неће, мора и готово.  ffff  ffff  ffff

--- Kraj citata ---

Nije to baš tako: "oće-neće, mora i gotovo.
Čovek mora da bude spreman da istrpi razne stvari.

Ima ovde na forumu ljudi koji su alergični na neke od nas iz F odeljenja i malo koji tekst dočekaju na nož. Nije uvek lako to videti, a ne odgovoriti, ne odreagovati. Neki ljudi jednostavno nisu u stanju da ne čitaju tekstove koji ih nerviraju a onda se obore na pisca...  Zato, mislim da je fer upozoriti novajlije da svašta mogu da dožive ako odluče da pišu. Medjutim, bez pisanja i izdržavanja svakakvih komentara i kritika - nema članstva u F odeljenju.

cira58:
 ffff sto ja dobih f.

barbanesa:

--- Citat ---sto ja dobih f.
--- Kraj citata ---

Stvarno i ja se pitam.. ffff ffff 114 dodo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju