Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Analiza voda Beogradskih marina
Kapetan:
Da li ima zainteresovanih da iz svojih marina odnesu vodu na analizu ?
Postupak je sledeci ode se do 29 Novembra u zavod za opste zdravlje preuzmu se bocice (100 dinara) , uzme se uzorak (ljudi u zavodu obasne kako) odnese se plati se 1000 dinara i saceka se 7 dana ...
Ja planiram da ovih dana to odradim za Visnjicki rukava lokacija Nautilus marine...
popeye:
--- Citat: Kapetan 19, 08, 2013, 13:54:21 posle podne ---Da li ima zainteresovanih da iz svojih marina odnesu vodu na analizu ?
Postupak je sledeci ode se do 29 Novembra u zavod za opste zdravlje preuzmu se bocice (100 dinara) , uzme se uzorak (ljudi u zavodu obasne kako) odnese se plati se 1000 dinara i saceka se 7 dana ...
Ja planiram da ovih dana to odradim za Visnjicki rukava lokacija Nautilus marine...
--- Kraj citata ---
Da li su ti rekli, ili već znaš, koje rezultate dobijaš za 1000 din?
oblak:
Ja ne zelim da znam sta sve "pliva" u Cukarickom rukavcu... kuku kuku kuku
Kapetan:
--- Citat: popeye 19, 08, 2013, 14:16:33 posle podne ---Da li su ti rekli, ili već znaš, koje rezultate dobijaš za 1000 din?
--- Kraj citata ---
mikro biologiju ...
dana sam predao tri uzorka sa nekih izvora koje sam kupio (mikrobiologija i minerologija) pa mi rekose cene... stim da zaista moraju da se uzmu uzorci na nacin koji oni kazu inace ce biti kontaminirani ...
http://www.zdravlje.org.rs/
Ljuba:
Što se tiče Višnjice...skoro sam pregledao taban mog čamca kada sam se kupao u nekom plićaku, čist ko suza, nema trave, algi itd, a nisam mazao antialginom... sha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju