Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Ko nema Zastavicu Moja Ladja
zorter:
--- Citat: Kapetan 21, 04, 2010, 22:05:41 posle podne ---zeza zorter nikome nismo brojali postove pa i necemo :) saljem od ponedeljka mozda se jos neko javi pa da ne idem dva puta do poste
--- Kraj citata ---
A sto moras odmah da me ofiras. Vidis da se "upeco". :good: :good: :good: :good:
Salasije, izvini, al nije trebalo bas ovako kratko da traje. :good: :drinks: :yahoo:
I jos jednom: DOBRO TI NAMA DOSAO I ZIV NAM BIO. :pogranichnik: :dance:
Kapetan:
gde bre dobro dosao kad je naleteo odmah na tebe :lol: :lol: :lol: doduse mogao je i gore da prodje da je naleteo na dedu ili zokija tu se ne bi izvukao :)
salasije takodje dobrodosao i ne zameri :)
zorter:
Inauguracija bi bila "uspesnija" da si dozvolio da se prvo pojave deda i novus. Ovako je prosao "jeftino". :lol: :lol:
Salasije, pored nas ces ti svasta doziveti. Jbg, zato valjda i jesmo svi na okupu. :good: :drinks: :dance: :yahoo:
igogitar:
Danas i meni stigla zastavica :dance: Super je! Hvala Kapetane i hvala Zoke. :good: Sad samo da je stavim na camac pa da nakacim slike ovde. E sad Kapetane zbog zastavice cu dovesti jos 1 clana na forum. Radi se o mom caletu. Vidio zastavicu kod mene pa se nalozio kaze registrovace se i on na forum. :drinks:
deda:
Sad ja ispadoh najgori od sve dece! :) A ja sam bas jedna fina persona! :dance:
Salasije,dobro ti nama dosao!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju