Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Ko nema Zastavicu Moja Ladja

<< < (37/69) > >>

Kapetan:

--- Citat: Gorio  20, 04, 2010, 18:52:29 posle podne ---Uredno stigla zastavica na ovaj put dobru destinaciju.Ovaj put postar nije pogresio adresu i rekao da nepostojim :)

--- Kraj citata ---

sad je za nekoga ko zivi u Palmira Toljatija rekao da ne postoji , moram posle da vidim ko je to da javim coveku :)

haklberisojer:
Postavljena juce... :)

zorter:

--- Citat: salasije  21, 04, 2010, 14:35:13 posle podne --- Nemam zastavu ! Moja ladja !  Dragan Popovic ul.   Nade  Popovic br. 27     32250  Ivanjica. Pozdrav .       

--- Kraj citata ---

Salasije, da bi je "zasluzio" prvo moras da se predstavis u rubrici "Stigao sam", a ne samo jedan post i to odmah SALJITE ZASTAVICU. A mogao bi i jos negde biti malo aktivan, pa tek onda traziti zastavicu. Treba je i zasluziti. :drinks:

A sad: Dobro nam dosao. :good: :good: :drinks:

zorter:
Hvala na obavestenju. Upamticu, mozda ce mi trebati, ako uocim da nesto nisam naucio.
A mi inace, zastavice delimo nakon 100-og posta. Cisto radi obavestenja, da ne cekas na raspored.

Kapetan:
zeza zorter nikome nismo brojali postove pa i necemo :) saljem od ponedeljka mozda se jos neko javi pa da ne idem dva puta do poste

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju