E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 20KS
FILIPNJ:
--- Citat: Qsha 25, 07, 2014, 09:14:54 pre podne ---Druze ako ti nije problem samo da stavis sliku pumpe na forum da vidim da li je ista kao sto imam ja?s obzirom da je od evinruda slicnog godista verovatno da je ista ali ipak ne bi bilo lose da bacim pogled! JFAOITHAJFA
Dacu ti je za dzabe samo ne znam ni kako bi ti je poslao?nikad nisam slao u BL?
--- Kraj citata ---
Pozdrav drug,motor je na servisu kod čovjeka nekih 35km od moje kuće ne znam kad ću ići tamo.Jedino da mi pošalješ sliku ti te svoje.
Odakle si ti ? Možemo to riješiti autobusom ili nekako.
Evo jedna slika iz račuanra :
Qsha:
ne moras da mi saljes jer nisu iste,ova sto ja imam je drugacijeg oblika i veca je!jer je od 40 hp!mada pasuje i na manje motore je su johnson/evinrude pravili te pumpe da budu relativno univerzalne za vise modela!jbg-a imao sam dobru volju ali se ne uklapa sta da radim!!pozdrav i srecno sa pumpom! 114
FILIPNJ:
--- Citat: Qsha 25, 07, 2014, 10:52:18 pre podne ---ne moras da mi saljes jer nisu iste,ova sto ja imam je drugacijeg oblika i veca je!jer je od 40 hp!mada pasuje i na manje motore je su johnson/evinrude pravili te pumpe da budu relativno univerzalne za vise modela!jbg-a imao sam dobru volju ali se ne uklapa sta da radim!!pozdrav i srecno sa pumpom! 114
--- Kraj citata ---
Šteta,isto mi je danas jedan drug nudio od 40 hp pošto ima taj motor u djelovima ali ustanovili smo da ne odg.
Hvala nadam se da ću je brzo naći.Ako neko zna nekoga ko ima neka mi javi :)
Qsha:
Probaj kod ovog lika,ako to vec nije tvoj mehanicar?
http://www.pik.ba/artikal/6092155/djelovi-za-pente/
FILIPNJ:
--- Citat: Qsha 25, 07, 2014, 12:22:08 posle podne ---Probaj kod ovog lika,ako to vec nije tvoj mehanicar?
http://www.pik.ba/artikal/6092155/djelovi-za-pente/
--- Kraj citata ---
Nije Pedja moja mehaničar :)
Kontaktirao sam ga ali mi još nije odg. Već sam uzimao neke djelove za tomosovu četvorku kod njega.
Ali svedno ti hvala :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju