Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija

<< < (3/6) > >>

Zvonimir:
Pripadas kapetaniji Beograd, ali prvo mora ispis iz kapetanije Pancevo, pa tek onda registracija na Beograd. No ako ne zaversis registraciju do vikenda slobodno na vodu i ponasaj se pristojno i niko te nece zaustaviti a zatim u kapetaniju Beograd i tamo ce ti sve resiti.

AccA:
Hvala Zvonimire.

Kapetan:

--- Citat: AccA  06, 08, 2013, 23:03:38 posle podne ---Ja sam inace iz Lazarevca i trebalo bi da pripadam kapetaniji Beograd. Prvi put (prosle godine) sam registraciju izvrsio u Pancevu. nesto se promenilo u medjuvremenu i ne mogu tamo da produzim.

--- Kraj citata ---

Sme li se koristiti camac na Ocagama ili na Garaskom jezeru ? Skoro sam kupio neko manje imanje pa se upoznajem sa okolnim jezerima odatle znam za ista :)

AccA:
Ocaga je jako malo jezero namenjeno prvenstveno kupacima. Camci nisu dozvoljeni, a i da jesu, vec sa dva/tribi bila guzva u jezeru :)
Sto se Garasa tice (mada je to na nekih 30 i kusur km od Lazarevca) posetio sam ga pre neku godinu samo na kratko da vidim kako to uopste izgleda. Ako me secanje dobro sluzi nisam video ni jedan camac, a i mislim da sam na nekom ribolovackom forumu procitao da su camci zabranjeni na Garasima.
Ostaje samo jezero Paljuvi gde mislim da je dozvoljeno koristiti camce , ali ni to ne mogu 100% tvrditi.
Gde se nalazi imanje?

budens72:
Evo da se uključim i ja sa svojim problemom oko registracije čamca,
naime, odneo sam odjavu iz pančeva da bih se prijavio u Kapetaniji Novi Sad gde i pripadam, a pošto sam kupio na proleće drugi motor za Dalmatinku Yamaha 8 ks HT, htedoh da ga upišem u plovidbenu pri registraciji...Ali avaj, neće da može, jer Kapetanija ne priznaje kupoprodajni ugovor sa prethodnim vlasnikom motora, jer je napravljen u agenciji u Bgd-u, iako su mi tamo rekli da su ovlašćeni za takve stvari..Kapetanija traži ugovor overen u opštini, iako imam urednu odjavu motora iz plovidbene prethodnog vlasnika....Tako da sam ja registrovao samo čamac bez pogona.... a u ponedeljak krećem na plovidbu N.Sad-Bečej-Bogojevo -N.Sad.... pa kako prođe....
Prošle godine sam tako plovio do Đerdapa i nazad bez upisanog motora u plovidbenu, niko me nije zaustavio da proverava :)
nadam se da ću tako proći i ovaj put.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju