Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija

(1/6) > >>

AccA:
Camac i motor su na moje ime. Prosle godine sam ih prvi put registrovao u Kapetnaniji Pancevo. Registracija mi danas istekla, pa me zanima kakva je procedura za produzetak registracije. Imao sam silne peripetije oko te prve registracije (dzabe sto su i camac i motor bili novi, imali sve papire i td, razvlacili su me oko registracije samo tako). Nadam se da je sada koliko/toliko lakse i da ne mora opet taj famozni tehnicki pregled camca (camac je kuplje nov i jos uvek nije bio u vodi  no125 )

CIVIJA:
Mora tehnicki pregled.

AccA:
Ma ne bezim od tehnickog pregleda. Kao sto rekoh camac i motor su novi, prvi put registrovani 06.08.2012, ali vodu nisu videli. Ali je stvar sto nemam prikolicu, pa bi morao nekako da smislim nacin da camac prevezem u Bgd ili gde vec treba na tehnicki pregled, pa da ga ponovo vracam nazad. A i da pogodim kada moze taj neko da mi preveze i da bas taj dan moze da se uradi tehnicki pregled (koliko sam razumeo odredjenim danima ti koji vrse tehnicki pregled obilaze marine).
Prosli put sam to resio tako sto sam ga registrovao u Pancevu (na nevidjeno) i to platio poprilicno. Mada su mi tada rekli da je kao svaka sledeca registracija laksa i jeftinija. Samo donesem papire.
Ne zelim da izigram zakon i da radim mimo pravila, ali ne zelim ni da gubim vreme bespotrebno i maltretiram i sebe i druge. Da imam u svom gradu gde uraditi tehnicki ne bi bio problem. Ali ovako....

Kapetan:
ne znam da li jos moze da se registruje u pancevu sa licnom kartom iz beograda .. okreni telefon i proveri ...

ako moze odnesi saobracajnu i lovu za taxe i to je to ...

AccA:
Mozda ce nekome znaciti info.
Zvao sam u Pancevo. Kazu da ne moze da se tamo produzi registracija. Moram otici sa plovidbenom dozvolom i 950 din da se ispise camac iz Panceva. Posle toga valjda idem u Kapetaniju Beograd.
E sada, da li neko od vas ima neku preporuku, gde i kako najbrze zavrsiti registraciju u Beogradu. U pitanju je plasticni camac od 4.5m i motor 6ks.
Hvala

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju