E, ovako treba... > Yamaha

yamaha 40ks 2t autolube

<< < (7/11) > >>

LSI:

--- Citat: Zox  14, 11, 2018, 12:57:08 posle podne ---ЛСИ, ако желите да имате све на командној табли, онда Вам треба тахометар као са слике.
...
Ако имате оригинал Јамахин обртомер за 4Т моторе лако ћете га продати преко Купујем продајем странице. За исте (или скоро исте) новце купите овај други. Гледајте да узмете са пропратним кабловима, понајвише због конектора. Пречник отвора за уградњу је исти, тј. 85mm.

Сам сам све спајао па бих Вам ако имате проблем помогао око уградње. Имам и електричне шеме.

--- Kraj citata ---

Зоране, и ја мислим да је добро имати индикацију трима на конзоли, међутим, кад сам видео колико коштају такви тахометри, мало сам се охладио.
Ипак, до пролећа има доста...

Ја на конзоли имам онај дигитални, кружни обртомер марке Хонда.
Не знам тачно, али мислим да је то тај стандардни пречник од око 8 цм.
Ако бих њега успео да продам за паре за које бих, уз евентуалну доплату, могао да купим нешто као на вашој слици - то би био посао.
Остаје да се распитам колико бих могао добити за мој тахометар.

А овај дигитални, с бројачем радних сати, њега ћу дати Милети, тако да му не треба никакво ресетовање. Тај тахометар показује колико је сати мотор радио од како је код мене од 2014. године (а радио је веома мало).

DuleN:
Laki, icices ti s ovim motorom daleko iznad 30 km/h, garantujem ti... Jedini problem koji svima nama u Slankamenu stvara zezanje i smanjenje brzine su ogromne kolicine algi ( i ulja iz friteza obliznjih restorana ), ali to nam je sudbina...
Ono sto me interesuje je: koliko je ovaj motor tezi od tvoje dvaespetice? Boim se da ti se zadnjih kraj jos vise ne spusti od tezine...

LSI:
Душко, хонда је тешка 72 кг.
Јамаха је тешка 86 кг.

Ја сам, до сад у комори на крми, с једне стране, држао резервоар у који стане 24 л горива.
У средини коморе стоји акумулатор.
С друге стране коморе, држао сам обично два, три канистера са по пет литара горива за резерву.

Сад ћу резервно гориво преместити на прамац и практично крма ће тонути у воду колико и пре.
Пракса ће показати да ли сам у праву.

Оно чему се ја надам је да ћу нагиб чамца сад моћи да регулишем током вожње електричним тримом. То до сад нисам могао.
Sent from my P9000 using Tapatalk

DuleN:
El. trim mnogo znaci, ali ako je pozadi pretesko, trim ne pomaze...
Iz tog razloga cu prosirivati moj camac, pa cu videti dal je to bio pametan ili blesav potez....

LSI:
Овако како сам ја замислио, требало би да крма буде уроњена у воду као и до сад. А сад ћу имати доста већу снагу. Требало би да остварим жељени циљ - брзину изнад 30 км/сат.
Само да мотор оправда очекивања.

А што се тиче твојих планова, рекао сам ти шта мислим о томе.
По мени, треба да продаш чамац неком. Тај купац ће добити сјајан чамац, а ти ћеш од Саше узети нови, у старту пројектован са широм крмом.
Финансијски то би требало да буде исто али мислим да би за тебе било брже и боље решење.

Sent from my P9000 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju