E, ovako treba... > Yamaha
yamaha 40ks 2t autolube
zankiki:
Ja da sam na Duletovom mestu vratio bih 2t motor sa kojim je išao odlično... Ali to sam već i njemu rekao... A svako od nas ima svoje ideje i zabave, tako da... 114
DuleN:
Pazi ove Grunfove LSI i Zankikija, kako mene prakticnog i priprostog nauticara savetuju tipa: Nahrani svinje i nista ne diraj ha stri
Ma poslusao bih ja vas, al sa Kempijem imamo neki dogovor da probamo neke stvari, cisto da se zna dal piju vodu ili ne, pa ce prepravka mog camca ici kad bude debela zima, nakon toga spustanje u vodu, proba pa ako valja - ostaje a ako ne , odmah se porucuje novi camac, koji ce biti gotov do marta, a ovaj stari ponovo brijemo i ide il na dobos il u sekundarne sirovine.
Madaaaaa, ako projekat ne uspe, mozda iskoristim korito od starog camca za tavan novog, pa napravim jednu dunavsku skoljku, sa hidraulicnim otvaranjem tavana. A na taj "tavan" mogu da turnem onu Yamahu 40 autolub, pa ako se prevrne plovim na tavanu... hvauWJRFKLADSHF
Videcemo sta ce biti....
LSI:
Е, ако је тако, и ако се заиста ради о великом научно-истраживачком пројекту, ко смо ми да томе станемо на пут?
Занкики, молим те да се убудуће суздржиш од коментара.
Ево, и ја свечано обећавам да ћу се суздржати до прве прилике.
Али пре него што пређем на поштовање обећања, кратак коментар.
Ја сам синоћ прочитао овај Душков одговор и ноћас, целе ноћи, сањам шкољке и гледам како Душко преврће чамац... Каква идеја!?
Душко, хајде, среће ти, конкуриши за стартап. Ево, чујем опет неки конкурс за средства из ИПАР фонда. Ово твоје не може да буде одбијено.
njegos68:
--- Citat: LSI 13, 11, 2018, 18:03:58 posle podne ---Хвала, Душко.
Како се то оно каже: "Из твојих уста у Божје уши!"
Волео бих да се Његуш јави ако може са својим искуствима - да ли још користи тај мотор, како га служи, колико троши...?
Можда сам све то могао да га питам пре куповине али како бих се после кајао да сам то учинио, а не овако, на своју руку?
--- Kraj citata ---
POzdrav Lazo!Čestitam na kupovini i želim Ti da te dugo služi i uživaš ...Što se tiče mog motora,još je kod mene i mislim da ga neću mijenjati još dugo..jedini ako se nešto promijeni u životu(malo više slobodnog vremena)ova mi sad kombinacija sasvim zadovoljava moje trtenutne potrebe...ako u skorijoj budućnosti krene na bolje sa slobodnim vremenom i zdravlje posluži...e onda ide nešto kod Kempija prilagodjeno mojim potrebama i opet na pramac ide Yamaha autolube ali o 80-90 ks...Ovaj motor imam već punih 5 godina i nikad nijesam imao nikakav kvar,ali baš nikakav...mada ga i ne vozim baš mnogo,oko 60-70 sati godišnje otprilike....što se tiče ostalog sipaj motul 2t i drži jedan litar u rezervi zbog gore pomenute blokade...meni troši oko 8-10 litara u kombinovanoj vožnji...tebi nebi trebao da prodje preko 12 litara ,ali tu ima puno faktora...ali vjeruj potrošnja je najmanja stvar .koliko daje yamaha...
LSI:
Његоше, хвала на одговору и честитки.
Заиста ми је драго што се твој мотор показао тако добро. То ми улива наду да ће, уз мало среће, и овај мој да се покаже тако.
Потрошња ме уопште не брине, мада се надам да ћу већ од следећег лета бити више на води. Од августа бићу пензионер, селим се у моју камп приколицу и на чамац и надам се да ћу, за почетак, и ја прећи више од 50 сати на води.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju