E, ovako treba... > Yamaha

yamaha 40ks 2t autolube

<< < (4/11) > >>

DuleN:
E pa nek ti je sa srecom Laki. Dobri su to motori, mislim da ces se lepo navozati.
I i Mileti svaka sreca sa dvaespeticom.  k5

LSI:
Хвала, Душко.
Како се то оно каже: "Из твојих уста у Божје уши!"

Волео бих да се Његуш јави ако може са својим искуствима - да ли још користи тај мотор, како га служи, колико троши...?
Можда сам све то могао да га питам пре куповине али како бих се после кајао да сам то учинио, а не овако, на своју руку?

LSI:
Онда ћу ја, вероватно, трошити више.
Мој чамац је близу шест метара, укупна тежина је изнад 600 кг, а дно је благи тримаран.
Међутим, ја ћу бити задовољан брзином изнад 30 км/сат а све преко тога - "кућа части"!

Sent from my P9000 using Tapatalk

popeye:
Neka je sa srecom. Motor izgleda kao da je tek raspakovan

LSI:
Хвала, Зоране.

Управо сам на интернету нашао податак да је тахометар који ја имам намењен 4Т моторима и да не ради на 2Т моторима.

Ово са слике изгледа веома лепо и мислим да може бити корисно видети положај осовине мотора.
Колико сам видео, на самом мотору постоје три лампице које показују кад је време да се долије уље (тачно је да треба сипати 1,3 литра), а проверио сам и аларм звучни је прилично звучан кад нема уља у посуди.

Дакле, било би занимљиво имати тахометар који би показивао број обртаја мотора, то је увек корисно, и уз то и број радних сати - ово је добро због интервала сервиса.

Ипак, цена ми се чини да је мало јача за ту справу. Да ли су ми те информације баш толико корисне да дам толико пара за њих?
Морам о томе да размислим...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju