E, ovako treba... > Yamaha
yamaha 40ks 2t autolube
Kapetan:
--- Citat: njegos68 30, 09, 2013, 09:16:02 pre podne --- Hvala ljudi 114 114 114 da ste bliže častio bih piće ... ovako samo 114
--- Kraj citata ---
cestitke ! svidja mi se sto si i ti na siklju stavio teleflex
nego sta znaci blokira elisa?
njegos68:
Kap,hvala na čestitki.. 114 teleflex je došao sa motorom tako da mi je bilo jednostavnije da to ugradim nego da stavljam ručicu.. a elisa ne blokira,nego motor ima elektronsku blokadu kad dostigne oko 5500 obrtaja....a elisa je mala,zato što su njegovu originalnu ukrali na carini i došao motor bez elise...a ova je za privremeno dok ne stigne zamena..
Stijepovic:
Nek' je sa srecom Njegose 114 , ne u krivolov s njom ha ha
njegos68:
Hvala! Ja sam sportski ribolovac-----samo štapovi i udica------ ss12 ustvari i zaboravio sam kako se peca,uglavnom vožnja po jezeru i kupanje.. gli
LSI:
Његоше, надам се да нећеш замерити што упадам у твоју тему од пре неколико година али мислио сам да нема потребе да отварам нову а желим да се похвалим истим моделом мотора.
Наиме, данас сам на свом чамцу заменио мотор Хонда БФ 25 мотором Јамаха Аутолуб 40.
Мотор је по свему исти као и твој.
У царинској декларацији пише да је мотор произведен 2003. године (не знам како то да проверим) али изгледа као да никад није стартован.
Ево пар снимака с данашње монтаже:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju