E, ovako treba... > Vanbrodski motori
uporedjenje motora
GAGULIN:
gasi mi se na ler gasu,kao da nesto gusi probao sam da nastelujem ali ne ide,zvao sam majstor Nesu sa karaburme ali on neme vremena sutra putuje na more a Robrt je nedostupan
cuo sam da neko popravlja motore kod ade medjice na nekom splavu da li neko nesto zna
GAGULIN:
bio mi je Robert juce,zapusio se karburator verovatno je upalo neko trunje iz rezervoara
skinuli smo motor pa je Robert kod njega ocistio sad leti i prede odusevljen sam
camac sam kupio u b.palanci"MIG" mnogo lepo ide uopste se ne propinje <malo> :good: :good: :drinks: :drinks: :drinks:
Vlada 69:
Eto,vidis da nije nista do motora.Generalno, moras voditi racuna gde sipas gorivo kao i to da ne koristis staro gorivo koje ti je npr stojalo duze vreme.Gorivo koje ti je ostalo na kraju sezone istoci iz rezervoara i neka suv ceka naredno.Posle svake voznje obavezno zatvori ventil na rezervoaru (nemoj zaboraviti da ga otvoris pre voznje).
Kazem ti imao sam problema sa paljenjem kada sam sipao na pumpi speed u Banovcima a kada sam sipao na omv-u palio je iz prve-pa ti sad vidi gde sipas i sta sipas.Suvise su to skupe igracke da bi se zajebavali sa gorivom.
tyger:
Vlado,pa ne sme se zatvarati ventil na rezervoaru !Ako čamac stoji u marini na suncu sad leti a rezervoar u komori može ladno da eksplodira ako mu skroz zavrneš ventil za vazduh!!!
Vlada 69:
Meni rezervoar stoji u komori na krmi zadnje 3 godine i to na T-9,a pre toga na smederevcu 1 godinu i jos nije eksplodirao.Niti ce ikad.Slobodno posle svake voznje zatvori ventil da nebi vetrilo gorivo a gledaj naravno da ne bude na suncu.Ako bas hoces mozes svakih 2-3 dana popustiti malo taj ventil i to je sve.
U svakom slucaju rezervoari nece eksplodirati od toga. :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju