Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

Situacija na lidu

<< < (4/6) > >>

Darkobp:
Pametno nema sta!!! Posle kad uhvati nekog klinca u tu mrezu bice-Pa ja nisam znao...Pa nisam mislio...pa otkud sad bas deca na plazi... pa... pa... :diablo:

splavarsale:
Čobanima je mesto kraj potoka,a ne kraj reke  :aggressive:

Danube scallywag:
ајде не претерујте....
коју штету може он да направи са мрежицом најситнијег ока???? Да удави дете... most unlikely, како то да нико није искоментарисао оног скутераша у позадини који је већа потенцијална опасност од пензионера са мрежицом.....

Barba:

--- Citat: Danube scallywag  03, 08, 2009, 17:09:33 posle podne ---ајде не претерујте....
коју штету може он да направи са мрежицом најситнијег ока???? Да удави дете... most unlikely, како то да нико није искоментарисао оног скутераша у позадини који је већа потенцијална опасност од пензионера са мрежицом.....

--- Kraj citata ---

Pa to je indijanac koji je prethodno komentarisan. Ali jedna stvar je zaista za pohvalu, covek toliko voli da jurca oko lida da ne prodje dan bez njega. To je strast i ljubav prema cobanisanju, sto bi englezi rekli passion.

11zodiac11:
E o hidro-cobanu smo vec pisali i "nahvalil ga"  :taunt: inace posto je isti "baja", direktan kontakt i razgovor ne bi razumeo sem "govora tela"  :aikido: a to ne zelimo, za sada, cekacemo se da se umori, a moze i po principu (uradi sam), povodom sidrenja na lidu medju kupacima, kada mi se sin prekljuce zakacio nogom za konopac camca bez reg. br. u kome su sedela na bastenskim stolicama dva moreplovca, nonsalantno sam izvukao rukama dok su isti bili zauzeti (cudnim )pogledom prikovanim na plazu konopac sa sidrom i pustio ga par metara dalje dok je Dunav sa lepom brzinom odradio ostalo (naravno iza nije bilo nikoga) i ponovo nauticare usidrio na razumnoj daljini od kupaca, a moreplovci su se zacudili tek kada je ladja pocela da okrece pramac nizvodno a kad je camac stao, ponovo su zauzeli svoja mesta u lozi samo malo dalja od obale. A o alasu sa gornjih slika ako nije pored ljudi kojima je to leba, uslikano pecanje takvim alatom na takvom mestu malo bezveze da zakljucimo temu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju