Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Situacija na lidu
Vlada 69:
Ej ljudi,a stvarno,Dule je u pravu.Sto bre idete vise na taj lido kada je on uzurpiran od strane nekih samozivih i bahatih likova.Ne razumem sto ne idete na druga mesta gde imate neki svoj mir i uzivate.Imate camce pa se lepo odvezite do Batajnice npr.Em je cistija voda nego na Lidu em nema tolike guzve.
Iz istih razloga ja vise ne idem na malu adu u Belegisu dok je sezona.Ima brate koliko hoces plaza na okolnim adama gde nema imbecila da ti zapale rostilj na 1m od glave ili obesnih skuterasa.Ljudi Dunav je sirok...
Barba:
Ma ovde je problem iskljucivo u vaspitanju, redu, zakonu i policiji i Peri. Da je Pera otisao pravo u policiju kad je indijanac prvi put protutnjao po plazi i da je policija dosla i zviznula mu kaznu od 13 hiljadica ne bi on vise nikome smetao. Da je ta plaza na pravi nacin ogradjena plovcima nijedan camac ne bi smetao kupacima, naravno to podrazumeva da Pera prijavi stoku koja podigne motor i predje preko plovaka. Drugim recima, dok drzava ne resi da uvede red i zakon, tu nista nemoze da se promeni. Mi nismo kulturna nacija, naprotiv, ovo je generalno zemlja idiota i biti kulturan znaci biti budala, tako nam je kako nam je. Nije lako biti fin. :drinks:
Ajd uzdravlje,
PS. Svi koji se pitaju zasto se ovde toliko raspravlja o Lidu neka procitaju naslov teme. A ta prica o ljudima sa 4. Jula apsolutno nema smisla, to je kao kada bih ja, koji nikada ne idem na belu stenu, porucio ljudima iz Visnjice da se pokriju usima i batale najblizu plazu, kupe gliser i odu u Obrenovac ili na bazen ako im na beloj steni ili svebu nesto slucajno zasmeta.
poljo:
Znao sam da je Pero Lozac kriv, al kad sam znao . :taunt: :lol: :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju