Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Cena marina u Beogradu
Kapetan:
Nautilus Marina !
Sci:
Ne verujem da cuvare placaju vise od 200e, vecini privatnika je to plafon za radnike. U vecini marina je popunjenost gotovo 100%, tako da skinu oni vecu kintu i tu, odrzavanje retko gde da postoji sudeci po trulim daskama opasnim po zivot. Ono sto mi zovemo marine su vezovi. U Beogradu pljackaju narod, tvrdim, a jos hoce da nas ubede da je sve to m"ma dzabaka, radimo za crveni krst i doplacujemo iz sopstvenog dzepa".
Mnogi od nas ne traze ni internet, imam ga kuci i preko glave mi ga je, kao i televizija. Svi oni naplacuju nepotroseno, a zaracunato, zato su im i cene astronomske, ili je mozda u Beogradu skuplja lezarina, da ne kazem "vodarina"... upavusi
Kapetan:
SCI ne govorim o marinama koje se raspadaju tipa marina karaburma, marina lepi mika i slince... vec o marinama koje su uredne i sigurne i po propisima
Zvonimir:
Ne razumem kako se Marina karaburma raspada. Marina poseduje 24 h cuvarsku sluzbu, rade 4 cuvara pa su uvek odmorni i rade korektno, ima vodu struju, internet, skarpu, vitlo, kasete za odlaganje opreme. Pri tome ja za drzanje camca od 10 metara, vez 5,5 m i vez 3m, kasetu i god. clanarinu placam na god nivou oko 32.000 din. (mesecno oko 2700 din. ili oko 25 eur.) Iatina je da svake cetiri godine promenim daske i po potrebi burice ali to je nista naspram 50 eur mesecno koliko se placa u nekim marinama. Pri tome svoje mesto na vezu i kasetu uvek mozes prodati koliko si platio. A u budnost i sigurnost nasih cuvara i sam si se mogao uveriti kada ti je vetar pokidao kanape i kad je tvoj ponton doplutao u Marinu Karaburma .
Kapetan:
sve je to tacno i sve bi bilo super da se svi odnose prema svojim mestima kao ti i nesa... ali na svakom prstu imas 2-4 genijalca koji nece da menjaju svoje daske ... koji nece da menjaju svoje burice i slicno ... 2006 te sam prisustvovao haosu i produzivanju sipova... onda prosle godine ceo prst je pukao i sva sreca da nije bilo velike stete... i tako dalje ...
naravno sve ovo ostalo stoji ... i po meni to je jedna od najbolje organizovanih marina sa te strane, ali opet ako ne smes da zakoracis na ponton jer komsa nije menjao daske 5 godina ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju