Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Cena marina u Beogradu

<< < (3/11) > >>

Zvonimir:
I to smo resili ko ne popravi svoje mesto, izadje teh. komisija sacini zapisnik i vlasniku se da rok da to otkloni. Ukoliko to ne ucini sam uprava to uz racune odradi u njegovo ime i stavimu se na konto. Ko ne plati svoje dugove ne moze prici svom plovilu, a posle odredjenog roka sledi iskljucenje iz marine. Mesto se proda na licitaciji [po trzisnoj ceni, marina naplati svoj dug a gospodinu pripada ostatak novca. Mislim da svake godine u svakom pogledu napredujemo. Evo ovih dana je naprimer pokosena trava i prskano je protiv krpelja u krugu marine. Kada prodju praznici objavicu tacne podatke gde se vidi da mi od uplate nasih clanova nemamo profit vec se pokrivaju troskovi rada drustva. Inace ti podaci su javni, istaknuti na nasoj oglasnoj tabli i dostupni su svim clanovima drustva i onima koji to nisu.

Kapetan:
e svaka cast ipak se menja dosta stvari !
ja dolazim na tu marinu od 81 kada je ujka drzao prvi camac... za 30 godina ipak se vidi napredak !

broker975fx:
Ma dzaba vam u visnjici I zlatni pontoni kada ste u govnari u pravom smislu te reci, I ja sam u visnjici ali samo preko zime,jeste bezbedno I zasticeno ali sve ostalo je uzas. Tesko ce se u bgd a da bude na nekoj od centralnih lokacija naci privez za ispod 50 eur,to je tako a kome se to ne svidja moze u slankamen

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  06, 05, 2013, 12:27:12 posle podne ---Ma dzaba vam u visnjici I zlatni pontoni kada ste u govnari u pravom smislu te reci, I ja sam u visnjici ali samo preko zime,jeste bezbedno I zasticeno ali sve ostalo je uzas. Tesko ce se u bgd a da bude na nekoj od centralnih lokacija naci privez za ispod 50 eur,to je tako a kome se to ne svidja moze u slankamen

--- Kraj citata ---

i to je tacno ... ali postoje neki planovi za ciscenje koje je finansirala EU za 2014tu ... ali videcemo nije prvi put da se prica...

popeye:
Mislim da je pravilnija racunica npr...,
ako marina proda 30 mesta po 50 evra to je 1500 evra. Nije bitno da li ima 32 mesta ili 40.
Mislim da cuvanje nije vise od 400, plus video nadzor. Neke marine imaju i restoran, pa i tu nesto kapne.
Sa ostalim troskovima bih se slozio. Ako sve placaju racunica je  sha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju