Ha

znam mesecher, znam. Ali malo malo pa od nekog čujem da je neko negde imao kalup, da više ne radi, ali niko ne zna gde su ti kalupi. Evo i neki dan jedan drugar kaže da je pre nekoliko godina njegov majstor imao kalup, čak neki podešavajući , koje može da se šteluje tako da odgovara i manjim i većim pasarama. Zato rekoh da probam, možda se neko seti da negde tamo u komšiluku u travi čuči neki zapušteni kalup ;) , Ako ne probamo nećemo znati da li je istina. Evo ja skoro otišao u Barič, i tamo na početku ima jedan plastičar, udjem u dvorište da ga nešto pitam, kad dvorište kao džungla zaraslo u šiblje, kuća se jedva vidi, a u šiblju stoji kalup od čamca i to kakvog čamca. Ne znam sad tačne dimenzije ali mislim omko 7 metara, na jednu stranu korito, na drugoj strani kabina i kokpit. Kakv kalup, samo me duša zabolela kako propada u šiblju, još dosta dobrih stvari čuči tamo vamo po dvorištu. Plastičar čini mi se dobar čovek, ali u nekom svom svetu, ko zna koja ga je muka bila u životu, zato zapustio sve, živi kao pustinjak u svoj džungli. Ja mu u jednom trenutku rekao daj da ti sredim dvorište, a da zauzvrat on meni nešto uradi od plastike, kaze- neka on će to baš je planirao ovih dana da sve sredi. Eto od tada prošlo dve godine a sve je u još gorem stanju. Tako možda i kalup nadkabine čuči kod nekog sličnog a možda i ne zna to.